dilluns, 25 de juliol del 2011

Sopar d’arròs a La Bajoqueta

Aquest dissabte vam anar fer un sopar força especial preparat per l’Enric, el xef de La Bajoqueta. Fa poc ja vaig escriure d’aquest petit restaurantet del centre de Reus i és que, com ja vaig comentar, solem anar-hi bastant sovint. Aquest dissabte però vam decidir provar el fantàstic Menú d’Arrossos. Un menú especial que, com és evident, l’ingredient principal i la base de cada plat n’era aquest cereal considerat com aliment bàsic en moltes cultures culinàries: l’arròs. La veritat es que no ens va decebre gents, tots els plats estaven deliciosos!
Vam començar amb un Arròs a la Cubana a l’estil del Sergi Arola, amb escuma d’arròs, tomàquet, chips de plàtan i bacó i un toc picant. Vam seguir amb un Arròs amb Rossellones, plat del País Basc, boníssim…a continuació un tercer plat d’arròs, ara tocava un Arrossejat de Pescador, un plat típic del Penedès, cuinat tipus el fideuà però d’arròs. L’Enric ens va recomanar que primer ens mengéssim el peix i les patates i després ens mengéssim l’arròs amb el suquet que quedava, un plaer! Després vam continuar amb un Arròs Brut, de Mallorca, aquest plat combinava l’arròs amb diferents tipus de carn: conill, pollastre, llom i la base del suquet fet amb fetge que és el que li dona el color marronós i el nom al plat. Per últim i de postres, ens esperava una Escuma d’Arròs amb Llet amb Fruits Vermells. Boníssim!!! Doncs tot això, vi, aigua i cafè per tan sols 20€. Una proposta força temptadora.       
Encara esteu a temps de provar-lo! La proposta l’han estat oferint des del 15 de juliol tots els divendres i dissabtes, potser encara trobeu alguna tauleta pel cap de setmana que ve…
I no s’acaba aquí….al setembre tornem-hi! Ens espera el Desafiament! Una proposta que ja fa alguns anys que el restaurant ofereix on si ets capaç d’encertar els ingredients que porten els plats sopes de franc!
Apunteu-vos-ho a l’agenda!

Arròs a la Cubana a l'Estil de Sergi Arola

Arròs amb Rossellones

Arrossejat de Pescadors

Arròs Brut

Escuma d'Arròs amb llet amb Fruits Vermells

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada