dimarts, 2 d’agost del 2011

Complements a La Bola del Món

La Bola de Món és una petita botigueta situada al Carrer de les Galanes, nº50, a prop de la Plaça Catalunya de Reus. Aquest petit comerç és un punt de creació a la nostre ciutat, ofereix tot tipus d’abaloris i peces per a dissenyar els teus propis dissenys: cristall, ceràmica, metall, palla trenada, pedra, feltre, fusta, cordons, cintes, lava, Swarovski, cuir, i complements creats per la propietària, l’Elisa. Allí pots trobar el regal perfecte, els accessoris necessaris per un esdeveniment o aquells complements que queden perfectes amb el vestit nou d’última adquisició. Allí trobaràs les últimes tendències en complements i peces totalment exclusives.  
Ja feia dies que no hi anava i vaig decidir anar a fer-li una visita. Sempre que hi vaig acabo passant-hi hores, xafardejant per tota la botiga, sempre hi ha coses noves per descobrir i l’Elisa sempre t’explica alguna cosa interessant. 

A part de tot el que pots trobar també ofereix cursos on pots aprendre tècniques diverses: feltre, metall, cordons, fimo... i aprendre a posar tanques, tancar arracades, ganxos i totes les peces que crees són per a tu.
Si teniu una idea al cap el podeu fer realitat l’Elisa us aconsellarà de com ho podeu fer i quins materials i peces utilitzar.
Pel que fa a la meva visita, no vaig marxar amb les mans buides, és irresistible, és quasi impossible marxar sense emportar-te alguna coseta i, encara vaig poder resistir-me a marxar amb alguna altre complement...com ara els collars llargs de les bicicletes i d'aires vintage.

Vaig marxar de La Bola del Món amb dos jocs d’arracades i un anell. Una de les arracades eren la peça preferida de l’Elisa, són molt especials perquè estan fetes de paper japonès recobert de resina per protegir la imatge, l’estampat és de flors de cirerer realitzat amb purpurina, la base i un petit detall en forma de papallona són de llauna, que és el metall que millor conjunta amb les creacions d’aire vintage.
L'altre conjunt d'arracades són de color groc amb dues boles de cordill de setí muntades amb fornitures antial·lèrgiques. Tot el que hi ha a la botiga és antial·lèrgic i també hi ha l’opció de posar els ganxos de plata per la gent que ho prefereixi.


L’anell porta una pedra semipreciosa, malaquita, muntada sobre una base d’or vell que li dona a aquesta creació un aire romantique.


La selecció dels elements és molt cuidada. Tots els materials són naturals, l’Elisa no treballa amb plàstic, i tots d’alta qualitat, el que li atorga a les creacions exclusivitat i diferenciació, que converteix a les peces especials en petites joietes. Cuida fins a l'últim detall i sinó mireu el packaging!... Genial!

EL REGAL PERFECTE!!!
Podeu estar al dia de totes les seves novetats a través de la seva pàgina a Facebook i també us convido a que passeu per la botiga no us podreu resistir a quedar-vos amb algun complement per lluir durant aquestes vacances.... 





1 comentari: