dimecres, 17 d’agost del 2011

D'un pareo un vestit nou!

Qualsevol lloc és un bon lloc per aprendre coses noves, i si estan relacionades amb moda, en vestí i alhora en ser creatiu, molt millor.
Ja en plenes vacances, si, jo formo part d’aquesta immensa majoria que fa vacances a l’agost, he descobert com treure partit a un simple tros de roba d’una forma molt divertida, senzilla i molt personal. Qui no té un pareo per anar a la platja? Doncs ja teniu un vestit!
Com ja vaig comentar en un altre post, per l’aniversari em van regalar un pareo de color rosa fúcsia i he descobert, que pot servir perfectament de vestit. I ara us explico com:
1r. Pas – Col·loca el pareo al voltant de l’esquena agafant els extrems superiors un amb cada ma.
2n. Pas – Passa els extrems superiors del mocador cap a la part de davant per sota les aixelles
3r. Pas – Estira cap a davant per fer pujar una mica la part de darrera del cos i seguidament torna a fer passar els extrems cap a darrera,
5e. Pas - Lliga els dos extrems del pareo a darrera del coll.
4t. Pas – Si ho fem bé, queda el pareo en forma de capa, així que l’únic que hem de fer és creuar, una per damunt de l’altre, les parts que ens queden a la part de davant del cos.
5e. Pas – Ja només falta l’últim pas. Col·loca un cinturó, un cordo o un altre mocador al voltant de la cintura i ja tens un vestit nou per lluir aquest estiu! 
Us deixo unes il·lustracions perquè ho vegeu més clar:


També podreu trobar altres formes de col·locar un pareo en els següents links:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada