divendres, 19 d’agost del 2011

Stradivarius estrena nova ubicació!

Com ja vaig comentar fa pocs dies, Stradivarius ha canviat d’ubicació a Reus, tot i que, vull puntualitzar que la marca ens té bastant abandonats… encara no ha canviat la ubicació de la botiga a Google ni tampoc apareix la botiga de la nostra ciutat al buscador de punts de venta de la seva pagina oficial.  Dit això, per totes aquelles que teniu la sort d’estar fora de la ciutat, gaudint de les vacances, sapigueu que des del passat dijous 11 d’agost trobareu la botiga, del famós grup Inditex, situada a la Raval de Santa Anna, número 11. La nova botiga és presenta amb un estil més cuidat, amb més detalls, amb un aire de certa elegància i un ambient més sofisticat i ja podreu trobar la seva proposta en moda i complements per la nova temporada. 
Us deixo amb fotografies de la nova botiga i amb el que ha quedant de l’anterior....que hi deuran posar…un local tan gran i al centre de la ciutat no pot quedar buit...li seguirem la pista!!
I per cert! A partir del pròxim 6 de setembre Stradivarius inaugurarà la botiga online, així que també podreu fer les compres per Internet. 

Nou local a la Raval Santa Anna

Antiga ubicació a la Raval Jesús
Links de la marca:
web
blog
facebook
twitter

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada