dimecres, 13 de juliol del 2011

Nova Cerveseria-Restaurant: La Bodegueta

Aquesta setmana me proposat escriure sobre novetats pel que fa a la gastronomia i més concretament de “tapes” i d’on anar a prendre alguna cosa després d’un dia de shopping per Reus o per quedar amb els amics.
Aquest mes tenim novetats! Començaré doncs escrivint sobre La Bodeguete , una nova Cerveseria-Restaurant que va ser inaugurada el passat 6 de juliol. El local està situat al Carrer Vallroquetes, carrer que enllaça la Plaça de La Farinera amb la Plaça Catalunya, a la mateixa ubicació on fa un temps hi havia La Cervesera.
El local està remodelat, però manté la distribució principal amb la barra en forma de península ubicada al centre del local. Ha guanyat amplitud, hi ha tot de tauletes de fusta distribuïdes pel local amb cadires també de fusta d’aire rústic. Al fons del local hi ha un espai que queda reservat per si sou un grup més nombrós, actualment hi ha tauletes però es preveu que hi hagi una taula més gran amb bancs. El resultat és un lloc agradable per passar-hi una bona estona.
La especialitat del local són els “nius”, una proposta força original, molt bona i a un preu molt assequible. Ofereixen 11 varietats diferents: xistorra, de botifarra, bacó, pernil ibèric, tonyina,... tots molt bons! També ofereixen menús diaris per 12 € de dilluns a divendres i 14 € els caps de setmana. A part dels “nius” el vi també n’és protagonista, principalment en la decoració. Trobem prestatgeries repletes d’ampolles i pantalles gegants on es van projectant imatges suggerents de copes plenes de vi, vinyes i altres elements vinícoles.
El local està regentat per Josep Lluís Toro i el seu fill que molt amablement ens va atendre i ens va explicar les particularitats del local. 
Des del dia de la inauguració ja hi hem anat un parell de cops i segur que ens convertirem en assidus incondicionals. Els seus “nius” ens van encantar!  

La Bodegueta



El Niu


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada