divendres, 8 de juliol del 2011

La bogeria de les Rebaixes!!!


En un blog de shopping sembla ser imprescindible parlar de les Rebaixes, tot i que, aquest any no estic massa inspirada, per molt que sembli estrany portem 7 dies i encara no ha caigut res...a veure si em puc resistir a la temptació, tot i que segur que alguna coseta caurà... La veritat però, és que no m’he esperat pas a comprar-me aquell vestit que m’agradava o aquelles sabates que em feien falta perquè, com acostuma a passar quan arriben les Rebaixes ha desaparegut o no hi ha la teva talla.
Les rebaixes són els descomptes que es fan a les peces de roba i complements cada final de temporada, tot i que això només és la teoria perquè actualment podem trobar rebaixes durant tot l’any en alguns establiments: promocions, descomptes esporàdics, 30 o 50% en peces d’altres temporades, etc.  
Normalment, a Reus, sempre hi ha gent pels carrers però pel període de rebaixes passejar tranquil·lament pel centre de la ciutat és totalment impossible. Riuades i riuades de parelles, grups d’amics, cotxets i canalla van amunt i avall donant-te copets amb les bosses plenes de peces de roba rebaixades per les Ravals, Carrer Llovera i Carrer Monterols.
Per aquelles persones que encara no s’han aventurat, aquí us deixo uns petits consells:

  • Si teniu dubtes entre comprar o no comprar, no us deixeu portar només perquè són rebaixes. Utilitzeu el sentit comú i invertiu bé els diners.
  • Compreu allò que no heu pogut comprar durant la temporada, que ja teníeu intenció de comprar, segur que si ho trobeu serà durant els primers dies...així que afanyeu-vos!!
  • Compreu la peça de qualitat, intemporal i que no passarà de moda amb la que ja havíeu pensat. Considereu-ho una inversió.
  • I per què no, compreu alguna cosa per plaer, un capritx, sempre t’ajuda a sentir-te bé!
  • No compreu només perquè sigui econòmic o peces que no et combinen amb res del que tens a l’armari, et sortirà més car! I compra sempre la teva talla, si és massa gran s’haurà d’arreglar i si et va petit no confiïs en que t’aprimaràs, no acostuma a funcionar i si ho aconsegueixes potser llavors ja no t’agrada tan o ja no t’afavoreix.
  • Aaaah!! I si us voleu estalviar les cues i la multitud teniu la opció de la compra online, cada vegada són més les marques que disposen de botiga a internet...tot i que, també té la seva gràcia remenar entre muntanyes de roba i barallar-se per una samarreta de 5 €....

_____________________________________________

Pots seguir L'Aparador de Reus a


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada