divendres, 1 de juliol del 2011

Nespresso obre les portes a Reus!

 Per fi! L'esperada inauguració de la Boutique Nespresso a Reus ja ha arribat. Ja no haurem de comprar les capsuletes per internet, anar a Barcelona o esperar que algú te les porti. 
Per tots aquells que no estigueu al corrent de les anades i vingudes, que si obre, que si no, que si a Tarragona, que si a Reus, que si a la Plaça del Prim, que si al Carrer Monterols... finalment la botiga s’ha instal·lat al Centre Comercial El Pallol i avui, 30 de juny, ha obert les portes a la nostra ciutat.
Com era d’esperar allí estava jo... jo i centenars de persones més intentant comprar cafè. 
La botiga està dissenyada seguint la línia de totes les Boutiques de la cadena amb l’estil i la modernitat que les defineix, però resultava impossible fixar-se amb tots els detalls degut a la multitud de l’interior de la botiga. Ja a l’entrada una noia s’encarregava de donar tiquets amb números d’ordre per a poder accedir al mostrador on hi havia el personal i on podies demanaves les teves càpsules, si és que tenies prou paciència per esperar el teu torn...
Després d’estar una bona estona a l’interior de la botiga he decidit que potser seria una bona idea provar sort un altre dia, evitar les aglomeracions i anar a prendre alguna cosa en una terrasseta de la Plaça Mercadal fins l’hora de sopar, i així ho he fet. Ara ja la tenim aquí i hi podem anar quan vulguem! 
I recordeu que les botigues del Pallol estan obertes de dilluns a dissabte de les 9:30h a les 21:30h.  






2 comentaris:

  1. Al ritme que vas aviat podrem gaudir d'un ampli catàleg de referència d'on anar a comprar. Ànim! Carles S.

    ResponElimina
  2. Gracies Carles!! La veritat es que hi ha moltes coses per explicar, el comerç a Reus és molt viu i segur que em deixo moltes coses així que espero que amb els vostres comentaris poguem fer un catàleg que sigui prou de referència!!

    ResponElimina