dilluns, 13 de juny del 2011

Una copeta de De Muller

Aquests dies toca parlar de vi...d’aquí menys d’una setmana es celebra la Reus Viu el Vi 2011. La tercera edició de la fira de les DO de la demarcació de la Cambra de Reus, que aquest any ha agafat unes dimensions extraordinàries en quant a notorietat i s’estan proposant activitats de tot tipus en torn d’aquest esdeveniment. Per estar al dia us convido a seguir @reusviuelvi al twitter o per facebook
Però del que us parlaré avui és d’un celler en concret, De Muller. A Finals de maig es va celebrar el 27é concurs de Vins Embotellats de la DO Tarragona i De Muller es va endur 5 d’un total de 18 premis sent el més destacat. La resta es van repartir entre 8 cellers dels quals Unió Corporativa Alimentaria, també de Reus, en va obtenir 2.
De Muller està situat al Camí de Pedra Estela, 34 de Reus i és un dels cellers més destacats de la nostre ciutat. Elaboren una extensa gamma de vins d’alta qualitat sota tres denominacions catalanes: Tarragona, Terra Alta y Priorat. Ofereixen visites concertades, tasts comentats i la possibilitat de comprar els seus vins directament al celler.
Durant el cap de setmana que ve podrem degustar alguns dels vins de les DO de l’àmbit de la Cambra però per poder-los gaudir durant tot l’any a Reus tenim molts comerços i restaurants que ens ofereixen una gran varietat de vins de les nostres terres. Per exemple al Celler Vicava, Carrer Ample n.15bis, a L’Orangette, Carrer Vila cantonada Carrer Aleus , a Totvi, Carrer Roger de Belfort n. 39.
Aquesta setmana vam decidir marinar un soparet amb un Priorat Legítim Criança de De Muller. És el vi més conegut del celler elaborat amb Garnatxa, Merlot, Syrah i Carinyena i criat en roure francès. Deliciós! El vaig poder adquirir al Colmado Baró on també podeu trobar una extensa varietat de vins i caves i concretament del celler De Muller, a més del vi negre criança, el vi dolç, vi ranci i el vi de missa.

 Colmado Baró

Colmado Baró

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada