diumenge, 26 de juny del 2011

Aparadors de Festa Major

Des del 15 fins al 30 de juny la Festa Major de Reus està present a les botigues de la ciutat. La Unió de Botiguers de Reus conjuntament amb l’IMAC promouen la Festa Major de Sant Pere des de l’àmbit més comercial, amb la Mostra d’Aparadors de Festa Major de Sant Pere, que aquest any celebra la 9a. Edició.
El passat 22 de juny es van concedir les tres mencions especials als aparadors més originals, que van ser per L’Estanc Número 1, a la Riera Miró, l’Abacus a la Raval Santa Anna i Aluminis Abel, al carrer Roger de Bellfort, a prop de la biblioteca. En la passada edició, 2010, els mencionats van ser Niepce, Kannabia i Joguines Mar i Cel.
Són varis els establiments que han participat en aquesta edició de la mostra decorant els seus aparadors amb gegants, banderes, nanos i altres elements de la nostra Festa Major: L’Orangette, La Gàbia, La Creu Blanca, La pastisseria Pastoreta, etc., i una especial atenció a l’aparador del Fil i Cotó, la merceria de la Plaça de la Farinera, on trobem una recreació real més que perfecte del cartell oficial de les festes, que tot i no participar al concurs, ben segur que s’hagués emportat una de les mencions, igual que fa dos anys, al 2009, quan va guanyar juntament amb la Creu Blanca i Soler Pont. 
Felicitats a totes les botigues que han participat! A veure si el pròxim any podem veure la Festa Major a més botigues de Reus!

Abacus

Abacus

Alumins Abel

Estanc nº1

Estanc nº1

La Gàbia
Fil i Cotó


Creu Blanca

l'Orangette



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada