diumenge, 12 de juny del 2011

Més regals de Reus….

Aquest any, pel meu aniversari, he fet una bona recol·lecta de regals, la gran majoria de botigues de la nostra ciutat, genial! En un post anterior ja us vaig parlar del bolso que em van regalar, doncs després n’han anat arribant més! Complements, peces de roba, accessoris, dinar amb decoració inclosa, flam de cafè casolà, espelmes de xocolata...


De Misako, botiga de complements d'aquesta cadena tan coneguda, que a Reus està situada al Carrer Monterols, podeu trobar bosses i accessoris de tot tipus a uns preus estàndard i bastant econòmics i podeu descobrir cosetes molt interessants com els meus regals: una cartera amb infinitat de departaments i un penjoll llarg molt bonic que porta uns cavallets i un llacet de ras blau cel.




De la llibreria Gaudí, al Carrer de La Galera, un llibre dedicat al mes de Maig, el mes que vaig néixer, on hi ha dites populars, endevinalles, cançons i altres curiositats. De Oysho, la botiga de roba interior situat al Carrer de Les Galanes, de la cadena Inditex, un pijama de la Hello Kitty molt divertit. Dos vestits llargs de floretes, molt estiuencs d’una botiga situada al Carrer Sor Lluïsa Estivill, La Roperia. Aquesta diminuta botigueta situada fora del centre pròpiament dit de la ciutat que pot passar totalment desapercebuda, ofereix una gran varietat de vestits, samarretes, pantalons i complements tan per home com per dona, d’estils totalment diversos i a uns preus increïblement baixos! Cada setmana la propietària incorpora noves peces així que sempre pots trobar alguna coseta que encaixi en el teu estil.





















Però això no es tot! Més tard van arribar més regals per estar ben equipada aquest estiu, i es que aquest estiu ha de fer bon temps per força!!! De Casa Viva, botiga de complements i decoració per a la llar, que a Reus la podem trobar a la Raval de Santa Anna i al Passeig Misericòrdia (Gerplex), una maxi bossa de ratlles multicolors de tonalitats pastels amb un pareo i un necesser de conjunt. Un bikini de Calzedonia de colors en degradé, per aquelles que ja heu anat a la recerca d’un bikini per aquest estiu o que fullegeu les revistes de moda pot ser que us soni...és el que apareix a la portada del catàleg i a les gràfiques publicitàries de la firma. Evidentment no és veu igual la Cameron Russell, lluint-lo a les paradisíaques platges de les Bahamas, que posat a una persona “normal”. Però en si és molt afavoridor i espero que més quan el color de la meva pell no sigui tan pàl·lid.

I, per últim, per poder anar variant el meu look de platja: un pareo de color rosa fúcsia i unes xancletes del Decathlon



 


Espero que us ajudi per quan hagueu de fer algun regalet o bé per si voleu regalar-vos alguna cosa...
Moltes gràcies a tots! Tot és molt xulo!!! 

1 comentari:

  1. quanta roba necesites per fer la faldilla,vull dir la roba base,es clar?

    ResponElimina