dimarts, 21 de juny del 2011

Reus Viu el Vi i el Shopping !

Cap de setmana d’èxits per Reus. La Reus Viu el Vi que va batre tots els records i varem poder gaudir del millor vi durant tot el cap de setmana en un entorn agradable i molt cuidat, que aquest any va anar precedida pels carrers perfectament adornats amb unes llargues catifes vermelles i una renglera de ceps de grans dimensions adornats amb fanalets blancs que acompanyaven a la multitud, del passat divendres a la nit,  pel carrer Monterols i LLovera fins a la Reus Viu el Vi a la Plaça Llibertat, realment creaven un ambient emocionant, màgic i glamurós.
El Reus Non Stop Shopping va ser una gran aposta, realment va quedar demostrat. Un 10 per les botigues adherides a aquesta iniciativa que no tan sols es van limitar a tenir les portes obertes al públic fins a la matinada sinó que van participar activament: hostesses, cava, vi, aperitius, descomptes especials... Ritual Cosmetics oferia mostres gratuïtes d’alguns productes, altres com Misako van treure al carrer alguns productes, en altres com a la perfumeria Júlia els clients podien degustar vins i un grup de música va anar animant la vetllada pels carrers.  
Moltes gràcies Adrea, Aïta, Block Joies, Bóboli, Casa Pujol, Casas, Fort Joyero, Ibericus, Ikks, Jofré, Júlia-Monterols, Júlia-Llovera, Juncosa pell i complements, La Creu Blanca, Macson, Melé, Misako, Òptica Salas-Plaça Prim, Òptica Salas-Llovera, Pàmies joiers, Rituals, Rosa Lucas, Rovira Fusté, Royalty, Sacha, Sita Murt, Solanes Joiers, Stone Jeans, Swatch, Tous, Visionlab i Xarol Urbanser i altres!
Això s’ha de repetir!













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada