divendres, 24 d’agost del 2018

El Llop de Mar, un restaurant diferent a primera línia de Mar.



Hola reusencs! Avui, divendres, us porto una nova proposta gastronòmica. Aquest cop si que es tracta d’un restaurant bastant nou, amb només dos anys de trajectòria, però que ho està fent molt bé. Sense marxar de Cambrils, avui escric del Llop de Mar, un dels locals que conformen la línia de costa d’aquesta localitat.

A primera línia de mar, al Passeig Miramar, 8, quasi tocant al Parc del Pescador de Cambrils trobem aquest restaurant d’una estètica molt cuidada i actual, amb una oferta molt àmplia que va des de tapes per compartir, plats, postres elaborats i copes, i que a més està obert tot l’any.
Amanides


Pots gaudir d’un vermut, una copa o un bon àpat a la seva terrassa o bé, a l’interior del local amb cuina a vistes. El local està decorat de forma acurada amb colors, textures i materials que mesclen l’estil industrials i nòrdic amb tocs mediterranis. Segur que us sentireu a gust.
Pop 
Tartar de tonyina

Fins ara només hi havia anat a fer algun vermut o prendre-hi alguna copa, però la veritat és que no m’havia atrevit a anar-hi a menjar. Pensava que es tractava d’un restaurant més pensant més pels estrangers que pels autòctons, aquests que acostumen a ser cars pel producte que ofereixen, però no! Estava molt equivocada! L’oferta de Llop de Mar és molt bona, fresca i actual i, molt recomanable!
Podeu anar-hi a sopar, a fer unes tapetes o al migdia a provar el seu menú per 20€. I si hi aneu, guardeu-vos gana pels postres i demaneu la “Crema Catalana” està espectacular! No us la podeu perdre!
 
Pastís de formatge

Crema Catalana

A més però, una de les coses que més em va agradar és el servei. Tots, absolutament tot el personal són encantadors, molt amables i servicials.

Així doncs, aquí us deixo una nova proposta 100% recomanable i amb la meva pinya colada! Boníssima!!!



Segueix-me a
instagramfacebooklovin

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada