Hola reusencs! Avui, divendres,
us porto una nova proposta gastronòmica, que no nova, sinó renovada. La cuina
marinera de Casa Macarrilla. Un dels restaurants amb més trajectòria de
Cambrils que actualment ens ofereix una proposta de cuina de fusió, unint
tradició i modernitat: l’ànima i l’essència de l’autèntica cuina marinera d’abans
mesclada amb sorprenents tocs d’autor.
Casa Macarrilla (C/de les
Barques, 14, Cambrils) és un restaurant fundat l’any 1966 per un pescador i la seva esposa que servien
allò que pescaven durant el matí. Més tard, s’incorporen al negoci els seu fills,
sent Xavier Martí, el gran dels quadre germans el que acabarà sent el
propietari. Anys més tard, al 2003, s’incorpora la 3a generació: Eduard Martí i
Xavier Martí que continuaran amb el negoci fins avui.
La seva proposta
gastronòmica va des dels típics plats a escollir de cuina marinera tradicional
amb tocs moderns com marisc, arrossos, fideus o peixos o bé, diferents menús degustació
amb propostes originals, més d’autor, que oscil·len entre els 20€ fins els 65€
(aprox.)
En la última visita a
aquest establiment, al solem anar per celebracions especials, vam escollir un
dels seus menús degustació. Aquí us en deixo els plats escollits.
Ara, trobareu una carta
actualitzada amb propostes molt interessants, però una de les coses que no us
podeu perdre és el seu tàrtar de tonyina vermella, fulla l’ostra i trufa.
Aquest està macerat molt poquet fet que potencia el seu gust i, està simplement...espectacular!
Ara, el que ens queda
pendent és gaudir del seu “pi rodó”. Una rèplica de l’emblemàtic pi negre de
Cambrils que ve carregat de propostes dolces per acabar un àpat excel·lent!
Segueix-me a
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada