divendres, 3 d’agost del 2018

La cuina marinera renovada de Casa Macarrilla



Hola reusencs! Avui, divendres, us porto una nova proposta gastronòmica, que no nova, sinó renovada. La cuina marinera de Casa Macarrilla. Un dels restaurants amb més trajectòria de Cambrils que actualment ens ofereix una proposta de cuina de fusió, unint tradició i modernitat: l’ànima i l’essència de l’autèntica cuina marinera d’abans mesclada amb sorprenents tocs d’autor.
Erròniament al que pensava la primera vegada que hi vaig anar, fa més d’un any, no es tracta de la típica marisqueria de la costa. No només treballen el marisc i a cuina marinera tal i com és propi de la localitat, sinó que a més, trobem una cuina elaborada, ben presentada i amb uns tocs distintius i originals que fa d’aquest restaurant una proposta interessant a tenir en compte.


Casa Macarrilla (C/de les Barques, 14, Cambrils) és un restaurant fundat l’any 1966  per un pescador i la seva esposa que servien allò que pescaven durant el matí. Més tard, s’incorporen al negoci els seu fills, sent Xavier Martí, el gran dels quadre germans el que acabarà sent el propietari. Anys més tard, al 2003, s’incorpora la 3a generació: Eduard Martí i Xavier Martí que continuaran amb el negoci fins avui.

La seva proposta gastronòmica va des dels típics plats a escollir de cuina marinera tradicional amb tocs moderns com marisc, arrossos, fideus o peixos o bé, diferents menús degustació amb propostes originals, més d’autor, que oscil·len entre els 20€ fins els 65€ (aprox.)
En la última visita a aquest establiment, al solem anar per celebracions especials, vam escollir un dels seus menús degustació. Aquí us en deixo els plats escollits.






Ara, trobareu una carta actualitzada amb propostes molt interessants, però una de les coses que no us podeu perdre és el seu tàrtar de tonyina vermella, fulla l’ostra i trufa. Aquest està macerat molt poquet fet que potencia el seu gust i, està simplement...espectacular!


Ara, el que ens queda pendent és gaudir del seu “pi rodó”. Una rèplica de l’emblemàtic pi negre de Cambrils que ve carregat de propostes dolces per acabar un àpat excel·lent!


Segueix-me a
instagramfacebooklovin

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada