dijous, 9 d’agost del 2018

La puericultura online de Tutete



Hola reusencs! Avui us escric un post una mica diferent. No parlaré d’un comerç local, ni d’una compara a peu de carrer. Avui us porto la meva experiència de compra a Tutete, una botiga online especialitzada a la venta de productes infantils, per a mi, una de les millors.
Doncs si, la gent de Reus també comprem per internet, i més si és en botigues tan xules com Tutete. 
El que he pogut anar veient al llarg d’aquests 14 mesos de ser mare i els 9 mesos anteriors de mare en potencia és que no és tan fàcil trobar productes per a nadons originals, i com dic jo, que tinguin certa gràcia i, la veritat us he de confessar que en aquesta botiga online una es pot tornar ximple afegint cosetes i més cosetes al carret.



Tot i que és una botiga especialitzada, en un principi, en xumets personalitzats, xumets que naixen amb l’idea de que els nens no tinguessin que portar els xumets identificats amb retolador a les llars d’infants, actualment, Tutete va molt, molt més enllà i ens ofereix infinitat de productes de puericultura lleugera per a nadons i nens de 0 a 6 anys: per a l’hora dels àpats, pel bany, decoració, per al “cole”, joguines, moda, llibres, etc...i també alguna coseta per a les mamis.


Per ara, ja he fet dues compres, una, la piscina de boles que ja vau veure al post dels regals d’aniversari de la Mar i uns dies després, una altra amb més cosetes xulis que us ensenyaré avui.






El llibre "Los Cepillitos" i un raspallet d'un dels personatges que apareixen al llibre. El llibre dóna consells i a més es de cartró així que la Mar pot disfrutar-lo ja des de ben petita igual com el raspall de dents per utilitzar amb el dit. El seu primer raspall que és a partir dels 4 mesos i fins als 4 anys 


 Una bosseta per al xumet de conjunt amb el sac i la bossa de la cadireta de "pasito a pasito" que ja tenim. La vaig comprar afrofitant que estava disponivle i en oferta, així ja la tindrem per l'hivern.  


El bolso retro més chic d'aquest estiu, evidentment de color rosa. N'hi ha de disponibles en varis torns i mides. Jo vaig agafar aquest model en rosa i de mida gran per a mi. És de plàstic, molt lleuguer i es pot muntar i desmuntar fàcilment, així que és ideal per posar-lo 
dins la maleta i lluir-lo durant les vacances. M'encanta! 




Aquest set de platja per la Mar que és una monada. A més de ser molt baratet, 5,95€, és molt tou i com a molt rodonet tot. És perfecte per a nadons, no hi ha perill de que es facin mal i a més s'hi diverteixen molt! A més, vaig aprofitar que la comanda per afegir-hi 50 pilotes més per a la piscina de la Mar. És ideal perquè en venen de sueltes (pack de 50) de tots els colors, així pots reomplir les piscines.  

Pel que fa a l’experiència de compra, estic molt satisfeta, no he tingut cap problema, l’entrega és molt ràpida, fins i tot menys dies dels que t’indiquen en un principi i el producte compleix totalment les expectatives. Us ho recomano al 100%!

A més, us he de dir que Tutete compta amb diferents punts de venta físics i, a Reus, tenim la sort de tenir-ne un que és, ni més, ni menys, que una de les botigues més boniques de la ciutat: Cote Sud. Allí podreu trobar-hi alguns dels seus productes i fer-hi encàrrecs.

Segueix-me a

instagramfacebooklovin

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada