dilluns, 28 d’agost del 2017

Més que detalls a Isel Detail


Seguint per Cambrils avui us proposo la visita a un dels comerços més bonics que podem trobar per la zona més turística d’aquesta localitat. Avui escric de Isel Detail, un comerç especialitzat en decoració i complements amb un toc molt especial.

Situat en plena Rambla de Jaume I, al número 42, trobem aquest establiment propietat de la Gisela, una jove emprenedora que fa 6 estius va decidir obrir el seu propi negoci a Cambrils, i ajudar a fer créixer l’oferta de productes de qualitat a aquesta localitat tan turística. Fugit de les ja nombroses botigues de roba i souvenirs, a Isel Detail trobem objectes de decoració, complements per la llar, bosses, complements i accessoris de dona i també cosetes ben originals per a nens i nadons




Mobiliari auxiliar, coixins, orignals quadres, peces de decoració, marcs de fotos, tasses i vols, espelmes i làmpades, o boniques caixes d'emmagatzematge. 





Bijuteria elegant i de qualitat: arracades, collarets, polseres, barrets i les bucòliques espardenyes de Moon Farrés per a dona i també per a nadons. 



Per als petits de casa, trobem molts objectes originals, personalitzats i artesanals: complements per al cabell, cintes, diademes i clipets, mobles auxiliars per a habitacions i zones de joc, caixetes, coixins i quadres personalitzats...





i els preciosos peucs fets amb ganxet per la Maria Roser de De_Crochet, un d'ells el que ja tenim per a la Mar: unes moníssimes "converse", però, ja us dedicaré un altre post per ensenyar-vos i parlar-vos de la feina de la Maria Roser, perquè realment s'ho mereix! Aquí en teniu una mostra.



Isel Detail obra tot l'any, i depenet de l'època de l'any en la que hi anem, trobarem una oferta diferent. La Gisela defineix 3 col·leccions principals cada any: el tema "mariner" que és el que trobem durant l'estiu, amb decoració pensada per a les segones residències o per donar un toc estiuen a les nostres llars; a partir d'octubre la botiga adopta una estètica més nadalenca i entra la 2a col·lecció, la de Nadal, amb tot d'objectes i decoració pròpia d'aquests dies de festa i; per la primavera trobem la 3a col·lecció, quan la botiga s'omple de color. Tot, sempre, guardant un estil comú que combina allò més bucòlic i romàntic amb un toc industrial de productes més treballats, que defineix la botiga i que li otorga aquest toc especial i diferent. 



És un encant de botiga amb un aparador que invita a entrar per descobrir-hi tot el que s'hi amaga i de ben segur, trobar-hi alguna cosa bonica per decorar casa nostra, per als nostres fills i nets, o bé, un regal bonic i original. 


Segueix-me a


instagramfacebooktwitterlovin

2 comentaris: