dissabte, 19 d’agost del 2017

Rebaixes a Oriol P



Com que el terror no ens ha de parar, jo segueixo escrivint i proposant-vos plans "comercials" per Cambrils. Bé, aquesta vegada per Cambrils, Reus, Salou, Tarragona...perquè d'Oriol P. en tenim per diverses localitats properes. 
Les esperava i ja estan aquí! des del passat 13 d'agost ja podem gaudir de les rebaixes d'Oriol P, amb un 30% de descompte en els seus vestits de bany i complements. Val la pena i jo ja me'n he aprofitat i me fet amb un banyador nou!

Si no teniu massa pretencions, esperar-se a meitats d'agost per fer-vos amb un bikini o un banayador bo, bonic i a bon preu és una bona opció esperar-se a les rebaixes de Oriol P.



Evidentment, aquesta marca amb cadena de botigues escampades per la nostra geografia i més enllà que en la majoria de botigues només obra de forma temporal durant els mesos de primavera i estiu, comença les rebaixes més tard que la resta de comerços, i és més que evident que ho fa per la temporalitat del seu producte. 
Jo, entre els seus estampats i textures vaig escollir el model escot halter amb un print geometric blanc amb el fons blau atemporal. Un model ben xulo i amb un punt d'elegància, però sobretot pràctic i còmode.







Segueix-me a

instagramfacebooktwitterlovin

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada