dilluns, 12 de setembre del 2016

Konema Estetik


I després de tot, com cada any... arriba el dolorós setembre, el moment de tornar a la rutina, oblidar les llicències que ens hem permès durant els dies d’estiu, i recuperar les rutines diàries particulars de  cadascú. El moment també d’una bona posta a punt mental i corporal per afrontar un nou curs.
Igual que a principi d’any, el mes de setembre és moment de nous propòsits i d’una posta a punt mental i corporal per afrontar una nova estació i un nou curs. Quan s’acaba l’estiu, sempre he tingut la sensació que s’acaba un cicle i en comença un de nou, i millor començar-lo de la  millor manera.
Va uns dies, vaig tenir el plaer de conèixer Konema Estetik, un centre de bellesa realment integral amb una oferta estètica molt àmplia, on es pot gaudir de tractaments de bellesa i cura del cos i del cabell. 


Així com hi ha centres d’estètica centrats en tractaments corporals en els que no hi ha servei de perruqueria, o d’altres on la perruqueria és el servei principal deixant la part estètica com a complementaria, a les instal·lacions de Konema podem trobar tots els serveis tan de cos com de cabell.  



Konema comença a Cambrils l’any 2004 sent un centre de bellesa que aposta des dels inicis pels tractaments més innovadors. Al 2014, fa 2 anys, la seva propietària, Mònica Hernandez, decideix traslladar el centre a Reus, al C/Corredor del Gas, 19 (concretament a cap al final del carrer, a la plaça que hi ha davant de l'Avda. Francesc Macià)  on a més de ser un centre d’estètica, des de fa quasi un any, també és perruqueria.



Com anava dient, l’oferta estètica és molt completa, amb l’us d’aparatologia molt moderna i el coneixement i l’aplicació de tècniques innovadores oferint un tracte personalitzar i un assessorament sincer. El que em va transmetre la Mònica, que a més de ser-ne la propietària és l’especialista en la part d’estètica, és que creu en els seus tractaments i en els seus productes sense prometre resultats miraculosos, que moltes vegades venen associats amb aquest tipus de tractaments.   




Podem gaudir de tractaments facials com neteja de cutis, contorn d'ulls, tractaments amb col·lagen, mesoteràpia o radiofreqüencia, etc; tractaments corporals com fotodepilació, depilació amb cera, massatges, bodysystem, presoteràpia, mesoteràpia, entre altres. 





Jo vaig poder gaudir d'una estupenda sessió de tractament facial per netejar el cutis: una microdermoabrasió amb punta de diamant, una tècnica indolora que elimina les cèl·lules mortes, i l'aplicació de l'Espàtula Supersònica, que a través d'ultrasons proporciona a la pell un massatge al mateix temps que fa una neteja profunda de poros, arrugues, punts negres i taques proporcionant una pell més lluminosa, purificada i elàstica. I per últim, l'aplicació d'una mascareta de la marca Mesoestetic, la marca en la que confien al centre. Una marca d'origen català amb molt bons principis actius. Una línia molt professional centrada en bona part al blanquejament i la lluminositat de la pell a més de la hidratació, l'antienvelliment i regeneració. 




De la part de perruqueria del centre, se'n encarrega la Ingrida, ella aposta per treballar amb productes d'una línia natural, més neta i ecològica, treballant amb la marca italiana Actyva Kemon, oferint així tints i permanents naturals, elaborats amb productes d'agricultura ecològica. 






Després de la sessió de bellesa facial, la Ingrida, després d'analitzar el meu cabell, bastant atropellat pel sol, em va aplicar un tractament biotechnologic molt innovador que conté 70 tipus de queratina i col·lagen, amb un gran poder nutritiu i reconstituent que em va proporcionar elasticitat, moviment i molt de brillantor, deixant-me el cabell impecable! 



Va ser un plaer conèixer un centre d'estètica amb una oferta tan completa i variada, i un tracte tan professional i proper. Sense dubte, serà un dels meus centres de bellesa de referència a Reus del que de ben segur us seguiré parlant! 

  Segueix-me a
instagramfacebooktwitterlovin

2 comentaris:

  1. Hola me gusta mucho me podrías decir si esta entidad tiene salones en Alicante gracias guapa

    ResponElimina