dissabte, 27 d’agost del 2016

A Cambrils també hi ha bones creps


Ja tenim el cap de setmana aquí, i avui us porto una nova recomanació gastronòmica. Avui anem cap a Cambrils, a la Creperia El Gat. (C/Federic Monpou, 4)

Hi vaig anar ahir a fer un sopar ràpid, i la veritat és que vam encertar al 100%. Em van recomanar aquest local per anar-hi a menjar bones creps a molt bon preu, i així va ser, però a més, el servei i el local encara li sumen més raons per anar-hi. 

 El local és molt petit i sembla acollidor, dic sembla, perquè no hi ha taules, suposo que per l'època en la que ens trobem, i els àpats es serveixen a la terrassa, una terrassa ben cuidada amb guirlandes de llums de colors i cadires còmodes i personalitzades. 

Ens van tardar una mica en servir, però res que no sigui raonable i que no és pugui entendre, la terrassa és gran i estava plena i només hi ha un cambrer, molt eixerit i molt agradable, per això! 
La seva carta, tal i com s'espera d'una creperia és a base de "Galettes" salades i Creps Dolces, però a més, pots escollir entre 5 amanides com a entrants, amanides bastant completes. Nosaltres vam escollir la de Pollastre que portava enciam, pollastre, ceba, tomàquets cherry, poma i salsa cèsar.


Pel que fa a les "Galettes" estan elaborades amb farina de sarraí, també anomenada de blat negre o de fajol, i són aptes per a celíacs. En tens 9 de configurades per a poder triar, però a més, et donen l'opció de poder escollir els ingredients que vulguis i fer-te una "Galette" a mida i al teu gust.  Nosaltres vam escollir una Galette de llonganissa, escalivada i xampinyons (una de les 9 que tenen establertes a la carta) i una altra de pernil dolç, xampinyons i brie. Boníssimes de veritat i els ingredients de qualitat!!! El seu preu oscil·la entre 5,80€ i 8,40 € i si que és cert que no són massa grans, però tampoc et quedes amb gana. 



I com a "final feliç" vam fer una Crep Dolça de Xocolata negra que estava deliciosa. De Creps Dolces també en tenim moltes per escollir: Nutella, Xocolata blanca, negra, amb llet, praliné d'avellana, melmelades, sucres, mel, nata i nous, dolç de llet i llet condensada. També es poden complementar amb altres ingredients com plàtan, maduixa, coco ratllat, gelat de vainilla etc.. i poden ser Sense Gluten. 

Si aquests dies esteu per Cambrils i busqueu un lloc agradable, per sopar a la fresca a un bon preu, i fins i tot fer-hi un vermut o un còctel, aquest podria ser un bon lloc. 
Nosaltres segur que hi tornarem, m'ha quedat pendent provar el seu mojito de maduixa...!!! 

Links d'interès:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada