divendres, 23 de setembre del 2016

Les Delicies i el Pop de l'Albert Guzmán


Una de les cites gastronòmiques indispensables de cada temporada la tenim amb el rapitenc Albert Guzmán, del qual em permeto dir que és una de les jove promesa de la cuina del nostre país. Cada any ens hi deixem caure almenys una vegada per veure les seves propostes culinàries i gaudir d’una molt bona estona, en un local sense pretensions però que any darrera any va millorant el factor estètic tan en la decoració del local com en les seves delícies culinàries.

L’Albert Guzmán és un clar exemple del que és un gran xef, demostrant amb la seva forma de ser i amb el tracte amb la clientela que un gran cuiner no només ho és aquell que cuina bé, sinó que l’aptitud, l’actitud i el seu comportament també hi tenen molt a dir.
Durant els darrers mesos, potser haureu sentit a parlar d’aquest jove xef que ha passat per molts dels millors restaurants del món, inclòs el del germans Roca.  Jo ja us vaig parlar d’ell el primer any que va agafar el timó del restaurant familiar, les Delícies. El que actualment ja s’ha fet seu canviat el nom a Restaurant Albert Guzmán.



 Al restaurant encara hi podem degustar les tapes més típiques de la zona: musclos, tallarina, calamars o cloïsses, entre altres, però el que al meu parer val la pena, és provar les seves delícies, els seus plats més elaborats, més de cuina d'autor, dels que sense dubte he de destacar el tataki de tonyina amb alls tendres, maduixes i salsa de soja, deliciós!!! 



Tot i que el llobarro o el pop a la brasa que ens vam menjar aquesta vegada també van ser plats boníssims i amb una presentació molt cuidada.





I parlant de Pop, o com diuen a les Terres de l’Ebre: Polp, del 17 de setembre fins al 12 d’octubre té lloc a Sant Carles de la Ràpita les XXV Jornades del Polp i l’Arròs. Un viatge gastronòmic que combina el saber fer dels cuiners rapitencs amb els productes agroalimentaris de la zona, la cultura, la tradició, les costums i les persones.  19 restaurants que pretenen fer-nos gaudir del que fan en base al que són. Us deixo l'enllaç del programa i les propostes dels restaurants




 Si baixeu a La Ràpita, no podeu marxar sense fer un àpat al Restaurant Albert Guzmán, segur que en sortireu encantats! I si aprofiteu aquests dies, també podreu degustar la seva proposta dins el marc d’aquestes Jornades del Polp i l’Arròs en un menú especial de 38€. Jo no me’l penso perdre!!! 
I amb una recomanació del pròpi Albert acabo aquest post: “Menja i beu que la vida és breu”

Dades de contacte Restaurant Albert Guzmán:
C/Sant Isidre, 255
Tel. 661 10 26 72
Obert fins l'1 de novembre (tornen a obrir al març de 2017)

Segueix-me a

instagramfacebooktwitterlovin

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada