dimecres, 28 de setembre del 2016

Dit i Fet, un nou espai on crear


Dit i Fet, d’aquesta manera va ser com Kom a Casa canvia d’ubicació, de local i de nom. En poc mes d’1 mes, el taller-botiga de costura, manualitats i puntura on al capdavant trobem a la magnífica Silvia Sanromà, ha passat d’un primer pis sense ascensor a un local a peu de carrer, molt més accessible per a tothom, pràctic i a la vista, ubicat al C. Sant Pau i Sant Blai, 4 (Carrer perpendicular al Prat de la Riba) 


Dit i Fet va inaugurar el passat 16 de setembre i jo no vaig faltar a l'esdeveniment! Tenia moltes ganes de conèixer el nou local i acompanyar la Silvia en aquest inici d'una nova aventura, amb èxit assegurat! 


Tot i que l’espai de Kom a Casa era molt acollidor, el nou local i en definitiva el nou espai batejat amb el nom de Dit i Fet no li té res d’envejar, ben al contrari. Els avantatges que ofereix aquest nou local són superiors, i a més, com era d’esperar, seguim trobant un taller amb varies sales amb molt d’encant al mateix temps que pràctiques i àmplies. 






També disposa d'una part dedicada exclusivament a la botiga on podrem trobar teles de diferents materials per fer pachwork, kits de costura i pachwork, eines, pintures de Dayka i molts altres objectes dedicats a les manualitats.






On, a més, si exposen molts dels productes que es poden o bé comprar, o bé fer a casa o a les classes de costura creativa, manualitats i pintura que ofereix de forma diària i en diferents horaris, adaptant-se a tothom.



Aquest any per fi podré formar part de l’alumnat de l’Escola Dit i Fet aquest nou curs, així que espero doncs, poder-vos anar ensenyant les meves creacions.
Ah! i dir-vos que, seguiran impartint monogràfics i tallers puntuals i específics d’alguna temàtica concreta, com per exemple els Especials de Nadal de pintura decorativa als quals ja us podeu anar apuntant i que tindran lloc els pròxims 26 i 27 de novembre amb la professora de Dayka, Isa Decor. 


El curs acaba de començar! Us animeu?  

Dades de contacte Dit i Fet:
C/Sant Pau i Sant Blai, 4 (Reus)
Tel. 977 56 2195/ 606 31 55 04
ditifet.silvia@gmail.com
Fan Page Facebook - Dit i Fet



Segueix-me a

instagramfacebooktwitterlovin

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada