dimecres, 21 de setembre del 2016

Reinauguració i Aniversari d'Espai M Perfums



El passat divendres Espai M Perfums, l’establiment especialitzat en perfum niche, alta cosmètica i fragàncies per la llar que fins fa poc podíem trobar al Carrer del Vidre, va reinaugurar en una nova localització, a l’interior de la Farmàcia Solé de les Borges del Camp (Avda. Magdalena Martorell, 59)

Durant els últims dies he tingut el plaer de poder gaudir de moltes inauguracions que ja aniré compartint amb vosaltres, però he volgut començar per aquesta perquè justament avui Espai M Perfums celebra 3 anys!


Com he dit, l’Eli, la propietària d’aquest original comerç, va decidir fa pocs mesos tancar la botiga de Reus i ubicar aquest espai tan singular a l’interior de la seva farmàcia a les Borges. El divendres, durant la reinauguració, vaig poder descobrir aquest nou espai, replè d’ampolletes i potets que segueix el mateix encant de la botiga ubicada anteriorment a Reus, retrobant-me amb aquelles olors tan especials de Carner Barcelona, Montale, Lubin, Las Parfums de Rosine, Juliette Has a Gun, Masakï Matsushïma i molts més...





i la cosmètica de Eve Lom, Ami Iyök ecosmetics i Verso Skincare i els sabons de Olivia Soap...





Però també vaig poder descobrir últimes incorporacions:
Pel que fa a perfumeria una de les fragancies que encara no coneixia eren les de Le Cercle des Parfumeurs Createurs, una col·lecció de 6 perfums originals i únics creats per 6 perfumistes, que han volgut crear, cadascú d'ells, el perfum ideal sense restriccions.    


I pel que fa a les novetats, ha incorporat una nova marca de Barcelona: 27-87 perfumes. Una línia formada per 3 fragàncies unisex: Elixir de bombe, Wanderlust i #hashtag, ultra moderna que pretén explicar la història de la generació actual, enfocada a un públic jove que ja es denota només amb el pàkaging, inspirat en un iphone. 
Darrera d’aquesta marca hi trobem a Romy, una jove perfumista nascuda al 1987, d’aquí el nom de la marca. Ella després d’explorar els secrets de la perfumeria tradicional i associar-se amb els millors nassos reconeguts dels nostres temps, decideix posar tots els seus coneixements, els seus sentits i la passió a crear la seva pròpia marca, 27-87, una marca que mescla la fragància, el disseny i l’estil de vida.  


Pel que fa a la cosmètica, la nova incorporació ve també de Barcelona: Dafna’s Skincare.  Una marca de cosmètica orgànica creada al 2008, que rep el nom de la fundadora, Dafna, molt vinculada amb el món natural, i que el seu propi nom traduït a l’hebreu significa fulla de llorer. Al 2014 crea una línia d’antienvelliment amb principis actius naturals i amb la biotecnologia més avançada, que proporciona uns efectes beneficiosos demostrables sobre la pell i també sobre l’estat d’ànim.  A Espai M Perfums podem trobar tota la gama: la premiada crema nutritiva Dafna’s Nutrition, el contorn d’ulls Eye Care Repair & Revitalise, el sèrum antienvelliment i lluminositat, la moisture, una crema hidratant amb propietats aroma-terapéutiques i la moisture+, una crema pensada per hidratar i reparar la pell de la manera més natural i efectiva.



Si voleu provar aquesta marca, ara en teniu una molt bona oportunitat perquè Espai M Perfums vol celebrar aquest 3r Aniversari amb tots, oferint-nos una promoció irresistible! Només durant els dies 20, 21 i 22 de setembre per la compra de la Crema Nutrition de Dafna’s ens regalen el contorn d’ulls Eye Care (valorat en 48€). Jo no crec que m’hi pugui resistir!!!  



Així doncs, els amants de la perfumeria i cosmètica més especial i alternativa no heu de partir pas, podeu seguir fent les vostres compres per internet, a través de la seva botiga online, o bé apropant-vos a les Borges en horari de matí o en hores convingudes.

Dades de Contacte: 
Avda. Magdalena Martorell, 59 - Les Borges del Camp
Tel 977817329 
elis3@hotmail.com
Botiga online - www.espaimperfums.bigcartel.com
RRSS: @espaimperfums


  Segueix-me a

instagramfacebooktwitterlovin


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada