dimecres, 16 de desembre del 2015

Arriba Verso Skincare a Espaim M Perfums

Com ja ens té acostumat, l’Eli d’Espai M Perfums segueix apostant pels perfums i la cosmètica d’autor, la més exclusiva i alternativa, apropant-nos a marques nínxol, desconegudes i emergents, d’alta qualitat i amb quelcom especial i diferent.
Des de fa uns dies, ja podem trobar a Espaim M Perfums, Verso Skincare, una nova firma de cosmètica sueca fundada al 2013 amb una forma revolucionaria i eficaç.   
Per tal de presentar aquesta nova marca a Reus, una altra vegada, Espai M Perfums ens va brindat l’oportunitat de viure-la i provar-la de primera mà a través d’un Open Day que va tenir lloc al propi establiment el passat 26 de novembre, al que no vaig voler faltar.


Vaig poder gaudir de l’experiència Verso Skincare, a través d’una rutina facial provant el tractament de les mans d’una experta de la pròpia firma. 


Verso Skincare és una firma de cosmètica que busca revolucionar la cura facial tan d’homes com de dones, i tot i la seva recent aparició al mercat, ja s’està comercialitzant en més de 20 països.
La seva diferenciació principal és la incorporació de Retinol 8 que és 8 vegades més eficaç que el Retinol normal en una mateixa dosis aconseguint així revertir els efectes del temps, sanant i rejovenint la pell gràcies a que estimula la producció pròpia de col·lagen i àcid hialurònic. Així, a més de reduir els signes de l’edat, també ajuda a minimitzar l’aparença dels porus i la decoloració de la pell.


La marca ha creat una rutina diària bàsica en 5 passos molt senzills d’aplicar i molt funcional, pensada per a tot tipus de pell, fins i tot per aquelles més sensibles. Està formada per la netejadora, la crema de dia i la de nit, com els tres productes més bàsics; el sèrum i el contorn d’ulls; i per complementar-ho un corrector de taques i l’oli facial.


Crida l’atenció la facilitat en que s’apliquen els productes i la ràpida absorció d’aquests per la seva lleugeresa i sauavitat. Destacar la netejadora FOAMING CLEANSER per la seva textura en espuma, molt agradable i molt fàcil d’aplicar, i per la suavitat de la pell després de la seva aplicació.
També és sorprenent el SUPER EYE SERUM, el contorn d’ulls, pel seu tampany XL i segons sembla, per la seva efectivitat. Estem acostumades a veure aquest tipus de producte en petites dosis, i aquesta aposta per un format molt més gran. Un sèrum lleuger i refrescant, un regenerador cel·lular que augmenta l’àcid hialurònic i el col·lagen de la pell, aconseguint al mateix temps reduir de forma visible la inflamació, les ulleres i les arrugues de la pell.


I per últim el SUPER FACIAL OIL, un producte que em va encantar. És l’únic oli del mercat formulat amb Retinol 8. No és gens gras, molt lleuger i que s’absorbeix ràpidament deixant la pell hidratada i amb una molt bona sensació sobre la pell.

                 

Conèixer aquesta nova firma gràcies a Espai M Perfums va ser una experiència genial. Provar productes nous sempre és un plaer i més si són tan novedosos i revolucionaris com aquests.

_____________________________________________

Pots seguir L'Aparador de Reus a


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada