dimarts, 22 de desembre del 2015

Un lot, sempre una bona idea

Això ja ho tenim aquí! D’aquí poques hores començarem a obrir els primers regalets d’aquestes festes, i segur que encara hi ha algun despistat que s’ha quedat en blanc, algú a qui encara li queda alguna compra per fer, oi que si? Doncs al post d’avui us porto una genial idea que segur agradarà: un lot de productes Km.0


Un lot de productes: queviures, begudes i dolços, sempre és una bona idea, a més si aquest es pot personalitzat a gust de cadascú. És fàcil encertar i a més, és un regal útil, bo i per compartir. A Reus, tenim molts establiments que on podem trobar un ventall ampli d’aquests tipus de productes, amb un plus afegit: que molts són productes de qualitat elaborats a la nostra zona.
Un d’aquests comerços que cada any aposta per aquest tipus de producte/regal és Cal Sendra


Aquesta empresa ja consolidada a Reus per ser una de les pioneres en la comercialització de queviures, begudes i menjars de qualitat, la gran majoria elaborades prop de casa, ens prepara cada any un catàleg amb un gama de lots de productes que s’adapten a totes les butxaques. Als productes els acompanyen cistells, caixes, paneres, estoig i bonics recipients; i tot embolicat amb molta gràcia, aconseguint un resultat espectacular. 


La mostra: el meu lot! Un lot preciós ple de sorpresetes per menjar, beure i gaudir!



Normalment, aquest tipus de producte es regala abans de festes, evidentment per la seva naturalesa, però també és un producte al que se li pot treure més sortit fent-ho cagar al Tió, o bé encarregant-ho al Pare Noel, a Santa Claus o als Reis Mags. A Cal Sendra, tot i estar molt a sobre, encara podeu trobar algun dels seus lots, o bé confeccionant-ho vosaltres mateixos al vostre gust, per a mi, una idea més que bona perquè així pots adaptar-ho al teu pressupost i escollint aquells productes que poden agradar més segons la persona. Productes més selectes i típics de les dates tipus: torrons, catànies, galetes, bombons, cava i vi, junt amb productes més nostres com el menjar blanc, cervesa artesana de la zona o una botella de vermut i altres productes de proximitat com mel, melmelades artesanes, oli de raig o pots de llegums cuits.


A més, aprofito aquest post per comentar que Cal Sendra acaba d’estrenar nou web. Un web modern, actual i pràctic on podreu veure la seva oferta i descobrir més sobre aquest comerç de la ciutat i estar al dia de les seves novetats i esdeveniments. Podeu donar-hi un cop d’ull aquí: www.calsendra.com



 _____________________________________________

Pots seguir L'Aparador de Reus a

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada