dilluns, 14 de desembre del 2015

SENSE REGISTRE: L'Arbre de Nadal

Recordo un dia, ja fa molts anys, que vaig assistir a un esdeveniment amb la meva mare, allí vaig veure una senyora emparifollada de dalt a baix, un munt de colors, brillantors, lluentons, enjoiada fins a les dents, excès de coloret i un pentinat força extravagant. Em va cridar l'atenció i no presisament per bé... en aquell moment em va venir un símil al cap que la definia: aquella senyora era un Arbre de Nadal, i el seu look, sense dubte, era SENSE REGISTRE. 

Ara que ja estem damunt de les festes de Nadal, és un bon moment per un post com el d'avui. L'elegancia igual que l'efectivitat, no és sinònim d'excés, i que vingui Nadal no vol dir que hagim de ser nosaltres l'arbre. Un arbre ben car, ple de llumetes, purpurines i decoració fins a l'extrem. Un punt més extremat no està malament, però sense passar-se! Els daurats i platejats, i els lluentons són típics dels looks d'aquestes dates, i durant els últims anys i en totes les èpoques de l'any, més que mai. Tot i això però, la sobrietat i la senzillesa són els perfectes acompanyants de l'elegancia i la feminitat. La sinuositat, un disseny diferent, els petits detalls, així com els acabats i caient dels teixits, tenen més importància de la que li acostumem a donar. Amb res més que poca cosa, un concepte clar i una bona aromonía d'acord amb la nostra edat, el nostre cos i el lloc o l'acte al que assistim, segur que triomfem! 

En aquest sentit, i posant com exemple no una persona sinó la campanya de Nadal d'aquest any, des del meu punt de vista dir que esta sent un gran "Arbre de Nadal": moltes coses, moltes! Llums, música, animació pels carrers, neu, pista de gel..., no hi falta de res! Amb això no vull dir que no sigui bonic, però potser és una campanya mancada de concepte amb un fil conductor, del Conte de Nadal, una mica pobre, en el qual s'hi ha volgut encavir tot el que hi cavia i més. Una cosa és gastar-se els diners i l'altre de ben diferent invertir-los! Igual que escollir el modelet més car de la botiga, posar-se totes les plomes, pintar-se com una mona i guarnir-se de lluentons de dalt a baix, no sempre és la opció més idonea, ni la més efectiva, he de dir que la campanya d'aquest any veritablement també pateix una mica de ser: SENSE REGISTE. 



Tornant però a la moda us deixo amb algunes propostes per aquestes festes d'alguns comerços de la ciutat. Looks elegants en essència on les formes i els petits detalls ens poden fer brillar més que un Arbre de Nadal:


Adolfo Dominguez

Mango

Sayan

Sayan

Sita Murt


I perquè no, alguns exemples del que potser caldria evitar, tot i que amb els complements no apropiats encara podrien anar a pitjor...


H&M

H&M

Zara

_____________________________________________

Pots seguir L'Aparador de Reus a

1 comentari:

  1. Molt d acord, saps la dita aquella de menjar poc i paír bé? doncs la podríem aplicar a la campanya , és com aquelles senyores que es posen totes les joies alhora, unes tapen les altres no n´aprecíes cap i acaben semblant quincalla . "menos es mas".

    ResponElimina