dimecres, 30 de desembre del 2015

Els Regals de Nadal

Les primeres menjades, els primers retrobaments, les primeres fartaneres i els primers regals... ja han arribat! Uns dies intensos en tots els sentits els que hem viscut la majoria, i ara toca...tornar a pensar en les compres, ara toca la “FASE 2”. Que això no s’ha acabat!

El nostre tió aquest any ha cagat de valent! Serà cosa que a casa ens hem portat tots molt bé... i al post d’avui comparteixo algunes de les seves “cagades”, en sentit totalment positiu, és clar. Idees que potser us poden servir de cara a Reis: regals per menjar, per gaudir, per vestit i per lluir!


ROBA I COMPLEMENTS
La roba no falla ni falta mai! i el més típic són sempre els mitjons, calces i calçotets. Pobre el tió que no cagui alguna d’aquestes coses! Però el que és també força típic són els pijames, i el que m’ha cagat aquest any m’encanta!!!! Amb bata de conjunt amb cremallera, tal i com jo volia, i per partida doble!





Els fulards, bufandes i mocadors, un altre clàssic que aquest any ha vingut ben pelut, i el meu de color rosa!!!





I un dels regals que sempre és garantia d’èxit per a mi és alguna peça de bijuteria, aquest any un conjunt de polsera i collaret d’estil boho, perfecte! Són de Detalls, una botiga d'Amposta amb molt d'encant on podem trobar objectes de decoració per a la llar, complements: bijuteria i bosses, i alguna peça de roba. 


  

EXPERIENCIES
Un dels regals que s’ha posat més de moda, i amb raó, perquè és molt eficaç, és la de regalar experiències: a nivell més general “Tres dies deliciosos” de SMARTBOX i a nivell més local: Las Termas de Ruham: amb un massatge de 50’.





MENJAR I BEURE
Ja vaig escriure dels lots de Cal Sendra a l’anterior post, i el nostre tió deu ser seguidor d’aquest blog perquè 2 en van caure, i plens de productes bons i d’aquí. Però vull destacar un dels nostres regals, la ginebra 40º 48’N HARBOUR. Aquesta és una nova ginebra elaborada artesanalment  a L’Ampolla, fruit de la passió del seu creador, el científic Daniel Casas per la navegació, el mar, la cocteleria i la riquesa d’una terra única com és el Delta de L’Ebre. 


  
REGALS FETS A MÀ
Tenir una artista a la família fa que puguis gaudir del seu talent i de les seves creacions tan amb temes de costura com en cuina, així que és normal ja per Nadal esperar a veure amb que ens sorprèn. Aquest any, la cosa anava de cuina, i ni n’ha hagut per tots! Per a mi aquest "porta truites" i el potet de melmelada de tomaquet. 




i em deixo un dels meus millors regals per l’últim...ULLERES NOVES! D’aquest regal ja sabeu que en sortirà un nou post, oi??




Bé doncs, aquests són alguns dels meus regals de Nadal...Ara a pensar en la nit de Cap d'Any...Feliç Any Nou i Feliç Shopping a tots!!! Ens veien l'any vinent
 _____________________________________________

Pots seguir L'Aparador de Reus a


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada