dijous, 13 de setembre del 2012

El viatge intercontinental de Sirco

El divendres passat vaig tenir el plaer d’assistir a Gin’s & Trip, l’esdeveniment organitzat per l’empresa especialitzada en comunicació i gestió d’esdeveniments comercials, Everama: Un viatge sensorial pels continents d’Àsia, Europa i Amèrica de la mà del gintònic. 
El lloc: Sirco, empresa dedicada al servei d’assessorament i restauració personalitzada. Una empresa que fa alguns mesos vaig descobrir, també gràcies a Everama a la inauguració de la boutique Anhel de Cambrils, de la qual en vaig parlar aquí. Sirco, té el que els promotors d’aquesta empresa anomenen “esbarjo gastronòmic” a l’interior del Port de Tarragona, concretament a Marina Port de Tarragona, moll Lleida B1-L1. Allí és on elaboren les seves creacions, i ofereixen un servei de restauració molt innovador, a través de les seves propostes de menús degustació totalment personalitzades, servei de consulting per a professionals del sector, lunch privats, parties, cursos de tast i de cuina i servei de càtering, entre altres. Com quasi tot viatge, aquest que ens proposava Sirco, també començava amb una targeta d’embarcament, que et donava l’accés als tres gintònics especialment escollits per transportar-te a través dels seus aromes, a cada un d’aquest tres continents: coco per Europa, llimona i coriandre per Amèrica, i canyella per Àsia; acompanyat d’una tapa exquisida i delicadament elaborada, que reforçava la sensació de viatge a través d’elements olfactius, visuals i gustatius, destacant el més representatiu de cada continent. 
I, en un viatge el que tampoc hi pot faltar són les fotografies i en aquest cas, varem poder gaudir d’una magnífica selecció d’instantànies d’Àsia i Europa del fotògraf reusenc Carles Esporrín, i d’Amèrica d’Eva Vallès, que van servir per reforçar l’idea de viatge en el qual ens invitaven a submergir-nos. 
Tot un esdeveniment promocional per descobrir-nos Sirco, la seva creativitat, la seva versatilitat i el seu talent, per donar a conèixer la seva activitat. Així doncs, si voleu gaudir d’una experiència gastronòmica totalment diferent, baixeu a Marina Port Tarraco i descobriu Sirco.








Zona Exterior. Fotografia de Carles Esporrín

Zona Interior. Fotografia de Carles Esporrín
Podeu veure més fotografies de l'esdeveniment al bloc del fotògraf Carles Esporrín, aquí


______________________________________________________

Ara pots seguir L'Aparador de Reus pel Facebook

1 comentari:

  1. Un blog estupendo que he descubierto gracias a los amigos de Sirco,ademas de la grata sorpresa que me produce que alguien de Reus recomiende un negocio de Tarragona.Saludos.

    ResponElimina