diumenge, 30 de setembre del 2012

Beandlife: La revista de moda global, local


Doncs com venia dient, quan el RFF (Reus Fashion Show) va concloure, el passat dissabte 15 de setembre, no es va acabar la festa, sinó que en la zona de la terrassa de Fira Reus va començar la festa de presentació d’una nova revista a la ciutat: Beandlife Visual Magazine. Una revista de tendències, gratuïta que es distribueix des de fa 10 anys a Saragossa, i a partir del passat 17 de setembre, també a través d’establiments d’oci, botigues i altres comerços de Lleida, Reus i Tarragona. Una revista de contingut nacional i internacional, però amb un gest de complicitat als comerços i l’oferta local. Una publicació de format elegant i de qualitat on podem trobar moda, decoració i art a través d’entrevistes, reportatges, editorials, marcats per les tendències, estilistes, fotògrafs, celebrities i marques exclusives.
Un esdeveniment en el que no hi va faltar de res: cava, vi, aperitiu i musiqueta, i un photocall molt especial, la portada de la revista en format gegant que et permetia ser portada per uns instants. Una vetllada amb bona companyia...





Amb el Raul i el Juan Pablo de El Meu Secret
Estilistes i l'Olivia d'Oliva Garzón Escola de Moda
Amb la Lina i l'Isabel 

...i una sorpresa d’última hora! Unes delicioses mini cupcakes gentilesa de Llauneria Mata



L’esdeveniment va ser tot un èxit, vaig poder gaudir d’una molt bona estona entre amics i coneguts, i vaig tenir el plaer de conèixer una altre blocaire de la zona, que des del seu bloc jessiwecan escriu sobre moda, bellesa i esdeveniments relacionats amb aquestes temàtiques, de caire local, nacional i internacional. 


______________________________________________________

Ara pots seguir L'Aparador de Reus pel Facebook

1 comentari:

  1. Moltes gràcies per l'enllaç, Judith! M'agrada molt el teu post :)
    Salutacions!

    ResponElimina