dijous, 30 d’agost del 2012

Els dimecres al Círcol


Com us deia, aquest estiu, he decidit convertir les estones que no estic a la feina en els meus instants de vacances i així doncs, varem acordar amb un grup d’amics quedar tots els dimecres per anar a fer unes tapetes, posar-nos al dia i gaudir de la fresca en ple centre de la ciutat, a la Plaça de Prim.  
El Círcol ens ho va posar molt fàcil, obrint una nova terrassa a les portes del Teatre Fortuny, on passar-hi una agradable estona degustant unes tapetes i bevent un bon vinet, tot per un molt bon preu, cosa que ens va permetre convertir-ho en un ritual de cada dimecres.
Cada dimecres, al plega de les nostres respectives feines, ens reunim a la terrassa del Círcol on el Jaume ja ens té preparada la taula, i només ens toca demanar: unes braves, uns xipironets, unes delicioses croquetes, les aletes de pollastre i l’especial “El Círcol” compost per llesques de pa acompanyades amb formatges i patés, i pa de vidre amb pernil salat. Tot marinat amb un fantàstic vi de la casa: De Muller Criança, D.O Tarragona. De postres, “El músic” acompanyat amb una miqueta de moscatell, que en les últimes ocasions ha quedat substituït per unes boles de gelat de diferents sabors, serà cosa de la calor...
Així que ja ho sabeu, ara que a molts ja se us han acabat les vacances, si voleu desconnectar i passar una bona estona a la fresca fent unes tapetes, una molt bona opció és la Terrassa del Círcol.
Això si, ahir va ser una excepció...quan hi ha prioritats, hi ha prioritats, i  malauradament a la terrassa del Círcol encara no es pot veure el futbol, tot i que ahir, potser hagués estat preferible anar-hi...  












1 comentari:

  1. Totalment d'acord! Aquest estiu hi he anat un parell de cops i està molt bé. Bon menjar, bon vi i bon servei!

    ResponElimina