dijous, 22 de desembre del 2011

Yves Rocher: petits lots de bellesa per aquest Nadal


I tornem a parlar de cosmètica! I perquè no? No es regala molt per aquestes festes, i no hem d’estar ben guapes per donar la benvinguda a l’any nou?
Doncs bé, a Reus existeix un dels punts de venta de la marca francesa, Yves Rocher, que ja disposa de 1.600 botigues en 80 països d’arreu del món. Com segur sabreu, es tracta d’una de les marques de cosmètica vegetal més conegudes, pionera en el seu mercat per la política de fidelització que realitza amb seus clients. A la nostra ciutat però, també és força coneguda per la gran quantitat de gent que s’acumula a l’interior de la botiga en un dels carrers més transitats de la ciutat, el Carrer Jesús, n. 18.



El que és més desconegut és el servei d’estètica que ofereixen. Disposen d’una de les millors esteticistes de Reus! La Maria, que curiosament és la meva cosineta, sense menysprear la professionalitat i l’amabilitat de l’Anna, l’altre esteticista de la botiga. Les dues formen un equip perfecte!
Va ser doncs, el passat dissabte, després d’una secció intensiva de “bellesa”, que vaig aprofitar que la botiga encara no estava arrebossar de gent, per gaudir del 50% de descompte i els 4 regals per una compra, una de les seves promocions de les quals pots gaudir si disposes de la targeta de fidelització. Així doncs, per encara no 20 € vaig marxar de la botiga amb 3 esmalts d’ungles i un màscara de pestanyes, i de rebot un gloss amb sabor a albercoc, que m’encanta!, una manta, un joc de dues tasses i dos porta espelmes amb motius nadalencs, tot dins una bossa re-utilitzable força bonica. No és d’estranyar que la botiga estigui sempre al límit de la seva capacitat, i més durant aquests dies. Pots crear un regal perfecte!, amb les paneretes i cistellets plens de diferents tipus de productes, que pots anar seleccionant tu mateix, sumant les promocions, descomptes i regalets extres... Entres per una ombra d’ulls i surts amb una bossa plena de cosetes pel mateix preu. 


A mi m’agraden particularment la gamma de productes Les Plaisirs Nature: 8 línies de diferents aromes (gerds, mora, préssec, malàisia, coco, vainilla, oli d’oliva i civada)  i 12 textures (aigua de colònia, gel de bany, de 400 ml i de 50 ml, aquest últim ideal per viatges low cost, crema i llet corporal, pastilles efervescents, gloss, espelmes, sabó perfumat, sabó i crema de mans i exfoliant corporal), com el seu nom molt bé indica, són veritables plaers d’aromes naturals, no espereu més per provar-los!
I per últim, una petit incís: us desaconsello totalment anar-hi un dissabte a la tarda, és per tornar-se boig...







Ah! I també podeu estar al dia de les seves novetat i promocions a través de la seva pàgina a Facebook

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada