dijous, 16 de novembre del 2017

Yours By Nature, La nova col·lecció de EHLEA

Fa uns mesos va obrir Ehlea a Cambrils, un nou concepte de botiga, i jo vaig tenir el plaer de ser-hi. Ara, aquesta marca a apostat per la producció pròpia de bosses i carteres que, junt amb unes originals arracades i una selecció d’ulleres, es van presentar el passat divendres, 10 de novembre a El Círcol, una presentació a la qual també vaig tenir el plaer d’assistir-hi.

Ehlea va néixer com un nou concepte de botiga, una Concept Store, que serveix d’aparador per a diverses marques i dissenyadors de caire molt divers i on es mescla art, cultura i estil de vida: Des de moda i complements, passant per ulleres de sol, fins a llibres i cosmètica. En aquest nou concepte de botiga podíem trobar aquest tipus de producte que tot i ser molt diferent segueix una estètica mediterrània, fresca i amb molt d’estil. 

Ara, i durant l’hivern, aquest establiment romandrà tancat, però el que seguirà obert les 24h del dia és la seva botiga online, on podem trobar-hi complements, ulleres de sol i, la gran novetat: Yours By Nature, la col·lecció de bosses i carteres de pell de marca pròpia proposada per aquesta nova temporada tardor-hivern 2017-18.  


En la presentació del passat divendres vam poder veure, tocar i provar les peces d’aquesta nova col·lecció inspirada en la naturalesa tan en les formes i textures com en els colors que inclouen tons terra, verds, marrons, vermells, roses pastel...A la col·lecció de bosses l’acompanyava una selecció d’ulleres de sol i les arracades també de la marca dissenyades per Liebe Olivia.




Les bosses estan fabricades en pell de primera qualitat, portada des de florència, i els dissenys son molt portables, s’adapten a cada moment del dia. Són models funcionals i còmodes, de línies senzilles i atemprals, però sense oblidar el disseny. I no m’oblido del preu que considero molt bo per la qualitat del material, els acabats i el disseny. Els bolsos van dels 57€ fins als 79€ i les carteres 39€.




La col·lecció està formada per 5 models de bosses i 1 de cartera, i cada un d’ells porta el nom d’una planta, present a la natura dels nostres paisatges: Azalea, Kalmia, Dalia, Aralia, Alhelí i Amarilis.



I de tots ells, la meva selecció personal és aquesta:
El model Kalmia en vermell: una bossa elegant, de format petit, rectangular i rígid, ideal per un look més arreglat



El model Alhelí en blau: una bossa de pell amb efecte metal·litzat i molt suau al tacte. Potser el disseny més atrevit de la col·lecció.


I per últim, el model Dalia en color crema: una shopping bag pràctica, amb una mida ideal i també molt suau. 



Us convido a que entreu a la botiga online de Ehlea i hi descobriu les seves propostes. A més, ara i fins el pròxim 27 de novembre, podeu gaudir dels BLACK DAYS, amb un 30% de descompte en tota la col·lecció. Només heu d’introduir el codi beblackstaycool


Una bona opció per als regals d'aquest Nadal...no?

Segueix-me a
instagramfacebooktwitterlovin

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada