divendres, 10 de novembre del 2017

El Menú de tapes de la Ganxet Pintxo al Círcol


Se m’acumula la feina! Aquests dies les propostes comercials i d’oci són diverses i, jo avui en comparteixo 2 de molt interessants amb vosaltres i, que us resumiré en dos posts. Així doncs, aquí va el primer i primera proposta: Els Menús de Tapes de la Ganxet Pintxo.

Arribem la dotxena edició de la Ganxet Pintxo i, amb tot això, al segon i últim cap de setmana d’aquesta exitosa ruta gastronòmica de Reus. Ja és la segona edició en la que la ruta de tapes va més enllà oferint-nos una nova fórmula que segur que per a molts, sobretot aquells que amb una tapeta i un quintet és quedaven amb gana i una mica piripis, els hi anirà de conya: el Menú de tapes.

Del 2 al 12 de novembre, acompanyant els 42 establiments que segueixen oferint la tapa+beguda per 2,5€, s’uneixen 4 restaurants que ofereixen un menú de tapes acompanyat per dues Estrelles Damm de 33 cl. per 30€: Capsa Gaudí Restaurant, El Círcol Restaurant, Més que tapes i el Vermuts Rofes Restaurant.

Nosaltres, en la nostra ruta particular, a més de degustar alguna tapeta, ja ens hem atrevit amb un dels menús, el “Un tomb per la tardor” de El Círcol Restaurant, i la veritat és que la experiència és recomanable, bastant divertida i tot està molt bo.
Aquest menú consta de 6 plats “tipus tapetes”, reconceptualització de plats bastant típics com la sopa de galets, la galta de vedella o el fricandó.


Aquí us en deixo unes imatges perquè aneu obrint boca...







Que, us convenç aquest concepte? O us quedeu amb el concepte original de la tapa+quinto?

Segueix-me a

instagramfacebooktwitterlovin

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada