divendres, 30 de desembre del 2016

OVS Kids - Italian Fashion


Últim post de l'any! i no podia deixar passar el 2016 sense escriure d'una nova botiga, que tot i que ja fa bastant de temps que va obrir (vaig amb retard...), encara podem considerar un negoci recent. Avui escric de OVS Kids. 

Vaig tenir el plaer d'acompanyar a la Leo i al Jordi, i a tot el seu equip, a la inauguració d'aquest establiment especialitzat en moda per a nens, però no tans sols això, sino que vaig ser partícep del canvi, d'un canvi arriscat que van portar a cap aquests dos emprenedors, deixant la franquícia de roba "low-low cost" Shana, situat al Carrer de la Font, 1, per instal·lar-hi un nou comerç, OVS Kids, de moda per a infants, de qualitat a molt bon preu. 




OVS és una marca italiana líder en el seu territori natal amb més de 800 botigues, i que fa poc va dicidir expandir-se per diferents regions del planeta amb la seva línia de roba infantil, tot i disposar també d'una línia per a dona i home adults. La seva màxima és posar a disposició de tot el món l'excel·lència de l'estil italià en quan a disseny i qualitat, a uns preus molt assequibles, que fa que la relació qualitat-preu sigui extremadament competitiva. 





La marca va ser fundada l'any 1972, i des d'aleshores ha experimentat un creixement continu adquirint diferents marques i empreses del sector, ubicant-les sota el paraigües OVS. Dins aquí trobem OVS Kids, amb una presència de més de 180 botigues, 3 de les quals a la nostra botiga: la de Reus, al C. de la Font, una altra a Tortosa i una altra al Vendrell, i també un petit corner amb part de les seves propostes a la planta infantil del Corte Inglès de Tarragona. 






L'oferta és àmplia, des de moda pel dia a dia, com per a ocasions especials, i va des del nadó recent nascut a adolescents de 14 anys. Els dissenys són italitans, d'una alta qualitat i de teixits naturals, utilitzant cotons orgànics i anti-al·lergogens.






A més, ara, s'han anticipat a les rebaixes, i ja podem gaudir de descomptes del 20%, el 30% i el 40% en una selecció d'articles de la col·lecció tardor/hivern 2016-17. 

De veritat que si teniu petits a casa i encara no hi heu anat, val la pena que us hi acosteu a descobrir-la! 

Molt bon any a tots! Ens veiem al 2017!!! 


Segueix-me a

instagramfacebooktwitterlovin

1 comentari:

  1. Gracies Judit pel teu article. Has definit molt be allo que volem transmetre al public.
    Molt bon any 2017

    ResponElimina