dijous, 5 de gener del 2017

Gas Jeans - Col·lecció Dona - Hivern'16


Primer post de l'any! Un post pendent de l'any passat, dedicat a una de les meves botigues preferides: Gas Jeans
Si a finals d'any, fa pocs dies, vaig escriure sobre la seva col·lecció d'home, avui toca la proposta de la firma per a la dona. Una dona d'esperit jove, urbà i pràctica. 

Jeans per a ella
El Bob Gym, els jeans tipus cargo de Gas, molt còmode i sport ara també per a ella amb un disseny més femení de tall chino. 


Un altre és el Sabryne  amb efecte push up.  Entre altres, aquestes són dues de les novetats en jeans per aquesta temporada, sense oblidar la campana, que sembla que es vagi imposant amb el temps. La proposta en pantaló de campana per aquesta temporada és un model més desenfadat amb estripats i descolorits i un altre més seriós sense desgastats.


Pel que fa al Denim, com a novetat per a noia també tenim el model “Atelier, que fins ara només fabricaven per a home. És tracta del disseny premium, més emblemàtic de la firma, dissenyat i fabricat a Itàlia, amb detalls i acabats fets a mà.  


I, la tecnologia by Travex també la podem gaudir les noies: uns jeans més confortables i resistents.


Jerseis
Molts models per escollir i trobar-hi el nostre. Podem trobar-hi la col·lecció de llana amb caixmir, més fins, més dobles en els que destaca per sobre de tot el blanc i els colors crus de conjunt amb bufandes i gorros també de llana molt calentets.
En jerseis també trobem una tendència que ha tornat durant els últims hiverns i que està en ple auge: les sanefes clàssiques i típiques dels jerseis de llana.



Jaquetes
Aquesta temporada destacar la jaqueta tipus parka amb caputxa amb pèl de color. La proposta de Gas és aquest tipus de jaqueta en un dels colors de moda daquesta temporada i la pròxima, el verd botella, amb el pèl natural i de color vermellós a la caputxa.
Però també hi ha una versió amb pél sintètic i colors més clars.



Jaqueta de eco-pell amb borregito tot linterior. Calentet i moníssim!





Peces claus
Traje-Jaqueta  - Una proposta més per arreglar, però alhora alternativa, més moderna. Combinant jaqueta negre amb pantaló negre o gris pitillo.




Uns Jeggins que combina el neopreno i el cuir. De tiro alt i pitillo.



I, la única jaqueta de pell natural de conill és una joia, amb coll i puny de canalé i la cremallera de cuir, elements que aporten a la peça un estil més informal.




Colors
Aquesta temporada els colors més destacats en les propostes de Gas Jeans són els colors clars blancs, cremes, i beixos.



El blaumarí combinat amb el negre. Els dos clàssics enemics sembla que shan reconciliat. I és en blaumarí que Gas ha tret una col·lecció format per top de màniga llarga, top sense mànigues i vestit.


Igual que en un altre dels colors estrella, el terracota també trobem una col·lecció formada per dos tops, un vestit i dos anoracs.




El verd botella, el color de la temporada també trobem moltes peces, igual que en gris combinat amb colors fluor, una combinació atrevida i diferent.  



Que us sembla la proposta de Gas Jeans? Doncs com ja vaig dir, ja estan de rebaixes amb descomptes del 20%, el 30% i preus especials en texans! No cal esperar-nos a dissabte, encara podem demanar alguna coseta als Reis...

Model: Marina Aragones

Segueix-me a


instagramfacebooktwitterlovin

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada