dimecres, 8 de febrer del 2017

El Primer Xampú Allisador de Ingrida Beauty Salon


Ja torno a estar per aquí! I vinc amb novetats i amb molta energia, així que a partir d’ara torno a la càrrega amb noves entrades, noves recomanacions i novetats com de la que escric avui que interessarà sobretot a aquelles, que com jo, van en busca d’un bon tractament d’allisat permanent.
Fa uns dies vaig tenir el plaer de provar en primera persona The First Shampoo el primer Xampú Allisador d’efecte “semi” permanent gràcies a Igrida Beauty Salon, el saló de bellesa que trobem a l’interior del Centre KONEMA ESTETIK (C/Corredor del Gas, 19. Local 2)....
He volgut esperar a escriure aquest post per comprovar-ne els resultats i la veritat és que transcorregudes unes setmanes us he de confessar que estic encantada amb el resultat: l’allisat és totalment efectiu després d’eixugar-lo amb assecador sense la inevitable, fins ara, ajuda de cap raspall ni el típic moviment de canell, però es que a més, el cabell està perfecte, més sedós, brillant i suau que mai! He de dir que si vols un acabat perfectíssim no està de més passar planxes un cop el cabell estigui eixut, però, pel que fa a mi, i pel dia a dia crec que no és necessari.


Explico una mica el producte i en que consisteix el tractament:
The First Shampoo està formulat a base 5 àcids orgànics (salicíac, alfa lipoic, glicòlic, làctic i hialurònic)  que amb contacte amb la proteïna del cabell i amb l’ajuda de calor, allisa sense danyar el cabell ni el cuir cabellut. És un tractament desenvolupat i patentat per la marca brasilera Sweet Hair, lliure de parabens i que no conté formol. Es pot fer a partir dels 12 anys i dones embarassades o en període de lactància, i té una durada aproximada d’entre 6 i 9 mesos .
L’efecte allisador en cabells ondulats o amb un arrissat no molt dur és totalment efectiu, tot i que s’ha d’afegir que amb cabells durs i molt arrissats tipus “afro” l’efecte és de suavitzar i facilitar el llisament, però en aquests casos és difícil aconseguir un llis perfecte. 


Et recomano que si vols fer-te aquest tractament ho facis un dia sense presses perquè és un procés una mica llarg (2h-3h) en el que el teu cabell passa per diferents rentades. Tot i que el temps també dependrà de la llargada i la densitat de cabell.
1. S'aplica el xampú per obrir la cutícula del cabell i netejar les silicones i demés residus i es deix actuar 10’
2. S'aplicar el xampú allisador i es deix actuar 20’


3. S'aplica nutrició per tancar la cutícula i es deix actuar 7’
4. S'eixuga el cabell amb assecador



5. Per tal d’aconseguir l’efecte llis, es planxa el cabell en metxes fines. 


6. Finament, es passa el cabell per aigua


7. S'eixuga de nou amb assecador, i ja ho tenim... cabell llis!



Un cop acabat, després a casa tens dos productes per tal d’anar fent el manteniment a base d’hidratació, i així aconseguir que l’efecte perduri més en el temps: el xampú i el condicionador Blend Hydration, que a més ara, i en exclusiva per les lectores d’aquest blog aconseguiran de forma totalment gratuïta en fer-se el tractament a Ingrida Beauty Salon. Només cal fer menció d’aquesta oferta vàlida feber i març de 2017.


Podeu gaudir del tractament allisador The First Shampoo a partir de 80€. El preu pot variar en funció de la llargada i densitat de cada cabell per això podeu demanar pressupost sense compromís anant a KONEMA ESTETIK (C/Corredor del Gas, 19. Local 2) o trucar al 877 01 16 94. I recordeu que en exclusiva pels seguidors de L’Aparador de Reus durant els mesos de febrer i març teniu els productes hidratants de manteniment gratuïts (xampú i acondicionador). Us ho recomano!

A més, per complementar aquest producte Sweet Hair disposa de S.O.S, un tractament reparador i regenerador de l’estructura del cabell ideal per a cabells molt castigats,


i el tractament Cronology amb biotecnologia de renovació molecular a base de 70 tipus de queratines i 5 tipus de col·làgens, que torna la força, la nutrició i el volum proporcionant un cabell més sa durant més temps. 


Tractaments i productes que tenim a l’abast a Ingrida Beauty Salon (Konema Estetik) i que val la pena provar! 


Segueix-me a


instagramfacebooktwitterlovin

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada