dimarts, 21 de febrer del 2017

Delicadesa per als nadons a Floc Baby


No t'ho creuràs, però si no he escrit cap post relacionat amb les rebaixes és perquè, no m'he comprat res! (encara). Serà perquè estic en una fase en la que no acabo de conèixer el meu cos, que està en un procès de canvi constant, i en deconeixo els resultats finals, o bé, perquè, tal i com diuen els experts, el que canvia no és només el meu cos, sinó la meva forma de pensar i de veure les coses. 
Molt relacionat amb la causa d’aquest canvi està el post que escric avui, en el que escric de Floc Baby, una botiga de moda i complements per a nadons de D.O. Catalunya.


Aquesta firma de roba i complements per a nadons de fins a 24 mesos de Lleida, fa poc menys d’un any va decidir obrir la seva primera botiga pròpia al públic justament a la nostra ciutat, al Raval Jesús, 7-9. Fins aleshores, la marca només havia comercialitzat les seves propostes a través d’altres botigues, i ja tenia presència a la ciutat. Però des finals de maig de l’any passat ho fa amb veu pròpia a Reus.




Floc Baby és una empresa fundada per la Rosa, una mare que ara té 80 anys. Actualment, és una firma de moda per a nadons ben reconeguda que ha seguit evolucionant a mans de les dues filles: la Rosa Mari i la Montse. La marca treballa sota 3 premisses: bonic, bo i de disseny. Això és el que marca totes les seves propostes trobant un producte de molta qualitat, amb uns acabats impecables i a un preu molt competitiu.




Tota la seva col·lecció es caracteritzen per seguir una línia molt semblant i una paleta de colors molt harmònica, suau i tendre. Les peces de roba, bodies, polaines, xambretes, etc.. són elaborades amb materials nobles d’alta qualitat: llanetes, punt,  fibres naturals i orgàniques, i que garanteixen la màxima suavitat i comoditat pels nadons.




 La qualitat dels teixits es nota a primer vista, fins i tot des de fora de l’aparador, i totes les seves col·leccions son tan tendres que, fins i tot a la més insensible se li escapa un “ooooh... que mono!





Si us apropeu ara ja podreu començar a veure cosetes de la nova col·lecció primaver-estiu 2017, tot i que no hem d’oblidar que encara estem de rebaixes, encara queda una setmaneta, i és una bona oportunitat per trobar-hi alguna coseta interessant i de qualitat per als vostres petits. Alguna coseta com aquest pelele que li vaig comprar per al fill d’una amiga, l’Aritz.



M’encanta les seves propostes i el seu estil càlid, tendre i suau. I a partir d’ara, segur que les meves visites a aquest comerç seran molt més freqüents...


Segueix-me a
instagramfacebooktwitterlovin

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada