dimecres, 21 de desembre del 2016

Gas Jeans - Col·lecció Home - Hivern'16


Encara és hivern! Per tant, encara arribo a temps de presentar-vos la col·leció d'home que pots trobar a Gas Jeans Reus. Una col·lecció com sempre marcada pel denim i l'estil urban, primant, per damunt de tot, la versatilitat, la comoditat i el disseny. Sense dubte un bon regal per aquestes festes, i, més ara, que podeu gaudir d'interessants descomptes!

Avui tinc el plaer de presentar-vos la col·lecció d'aquesta temporada de Gas Jeans. Com sabeu, una de les meves marques preferides. M'agrada l'estil, el disseny, però sobretot, el tracte rebut en aquest comerç especialitzat en moda, tan per a home com per a dona, situat al Carrer Sant Joan, 12. Rebre la seva invitacio per descobrir la proposta de cada temporada és sempre un plaer, i avui us les descobreixo (en part). Avui toca la col·lecció per als homes:






Peces reversibles
Plumons i armilles de pluma entrada a presió termosellat. Peces lleugeres i pràctiques en dos colors: combinant blau i plat i marró i negre.






Trenques
Torna l'estil de jaqueta més clàssica, la trenca, fabricada amb llana i felpa a l'interior i amb els botons que la caracteritzen.





Desuadores
Sense dubte, aquest és un any de desuadores: tipus canguro amb butxaques a baix, al pit o sense butxaques; amb o sense caputxa, en coll rodó i en diferents teixits, per a tots els gustos. 







Chino Slim

Els clàssics pantalons d'estil "bussines" però amb un toc més modern i actual, amb la incorporació de butxaques texaneres a la part de darrera i més estret de cama, que estlitza més la figura. Disponible en la clàssica felpa, però també en cotó i viscosa. 




Jeans

Per aquesta temporada Gas Jeans ha tret una nova generació de texà "Tavex" extremadament confortable, elàstic i resistent, fabricat en diferents colors i rentats.
A més, podem trobar més de 20 models de texans blaus i en altres colors. Impossible no trobar-ne els que ens queden bé!








Peces de Màniga Curta

Cada vegada és més habital trobar peces de roba pròpies de l'estiu a l'hivern, i Gas, s'ha unit a aquesta tendència oferint samarretes i polos de màniga curta. 






La Camisa "Gas"


Cada temporada la marca treu la clàssica camisa model "kant" amb un nou acabat. És sense dubte un dels best-sellers de Gas. Però a més, aquesta temporada també ha tret un nou model sense els clàssics repunts sota de l'espatlla 






Colors d'hivern
La col·lecció d'aquesta temporada ve marcada pel color, i dins la paleta podem destacar el groc, el verd, sobretot tons energics com pistatxo o més sobris com l'oliva, els colors arena: beig, marrón i òxid, el granate i els blaus en tot el seu esplandor. 
Moltes peces són rentades amb tins naturals el que aporta més personalitat a les peces i les fa exclusives perquè no hi ha cap peça que quedi igual.  






Ah! I per descomptat, la nova equipació de l'equip Gas Honda de Moto GP




Una peça de roba sempre és un bon regal, i sobretot per als homes, que costa saber que regalar-los-hi, o almenys a mi... Però més bon regal és si, a més, ve acompanyada d'un bon descompte: un 10% en la primera peça, un 20% a partir de la segona i un 30% de descompte en últimes talles!!! 

I no us perdeu la Col·lecció Gas Jeans per a dona. Molt aviat al blog! 

Models: Sergi Linares i Josep Maria Munte

Segueix-me a

instagramfacebooktwitterlovin

1 comentari:

  1. Realment molt maco.
    Jo puc donar fè que són super amables, t'aconssellen i ajuden, això s'agraeix.

    ResponElimina