dilluns, 19 de desembre del 2016

Manifesto Chic un nou Showroom a Reus


Uff...quasi un mes sense cap entrada, això començava a ser greu! Però no pateixis que torno a estar per aquí i vinc amb moltes novetats! Així que a partir d'ara no em pedis la pista! 
I la primera d'aquestes novetats, una forma diferent de gaudir de les compres: Manifesto Chic

Al capdavant d'aquesta nova iniciativa a la ciutat trobem la Maria José Cumplido que decideix traslladar el seu negoci, un showroom de moda i complements per a dona de Tarragona a Reus i ubicar-lo al despatx 71 de l'edifici de Redessa, al Cami de Valls 81-87. Vaig poder assistir a la seva inauguració i avui te n'explico els detalls...



Manifesto Chic és un comerç diferent, apartat del centre de la ciutat, un concepte diferent, original i nou que va agafant auge durant els darrers anys. Un concepte ben consolidat a les grans metròpolis i que cada vegada més es va escampant per altres ciutats com Reus. No el trobem a peu de carrer, ni seguint un horari marcat, sinó que l'accés és totalment personalitzat i adaptable als nostres horaris. Només cal demanar-ne cita i gaudir d'una experiència diferent i amb una atenció totalment personalitzada. 


Manifesto Chic no només és una cadena de Showrooms de moda, sinó que és una firma que ofereix un tipus de peces diferents adaptada a les exigències d'una dona cosmopolita, elegant, independent i activa que busca peces de roba i complements que la defineixin i que al mateix temps aportin un plus diferenciador. 


Cada temporada s'elabora una selecció de les peces per part d'un equip de coolhunters per oferir un servei de luxe però a preus assequibles, fet que diferencia la marca de les grans cadenes de moda.  Actualment Manifesto Chic disposa de més de 30 punts de venta repartits per la península, i des de fa pocs mesos, també podem gaudir-ne a Reus. 


Xec Regal - Manifesto Chic Experience



Trobareu algunes de les seves propostes i activitats que va realitzant relacionades amb l'estètica i la moda, a les seves pagines en xarxes socials: Facebook i Instagram, i podem demanar la vostra cita al tel. 609385607 

Segueix-me a

instagramfacebooktwitterlovin

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada