dissabte, 7 de novembre del 2015

De shopping pel nou C&A

Aquest final de setmana està sent molt intens comercialment parlant, i no dono l’abast!!!!
Però bé...ja tenim la Fira oberta!  Els que em seguiu per les xarxes socials, segur que sabreu que vaig tenir “l’honor” de ser una de les persones invitades a la inauguració oficial del dia 5 de novembre, una inauguració a la qual vull dedicar un post, però no el d’avui. El d’avui el dedico a la nova botiga C&A que tenim justament a l’interior d’aquest Centre Comercial de La Fira.



M’avanço amb aquest post, perquè durant els tres primers dies, és a dir ahir, avui i dilluns, la marca ofereix un 20% de descompte en tots els productes, i us asseguro que val la pena aprofitar-ho!




Però comencem pel principi, C&A ha volgut celebrar amb tots els reusenc l’obertura d’aquest nou establiment i ho fa, durant aquests tres primers dies, a través de diverses accions promocionals dirigides a tots nosaltres. He d’agrair-lis que hagin comptat amb mi per aquesta inauguració, fent-me partícip de les seves accions, fet que m'ha permés coneixent més la marca i la nova botiga. Gràcies a això, el concepte que tenia de C&A ha canviat, i concretament, la seva segona botiga a Reus poc té a veure amb la que coneixíem fins ara, situada al Centre Comercial El Pallol, en la que, i us seré sincera, he sigut incapaç de comprar-m’hi mai res (també és cert que va dirigida a un públic infantil, però...) Per contrari, la nova botiga del Centre Comercial La Fira sincerament m’ha impressionat molt positivament.



És una botiga molt gran, àmplia, diàfana, moderna, que ocupa 1250m2 de la planta -1 del centre comercial. La quantitat de roba que hi ha és extraordinària, ens ofereix nombroses col·leccions per a totes les edats i per a tota la família, dins de diferents estils i per a diferents ocasions. M’ha impressionat la seva gran oferta i el número de col·leccions, i no només amb les de dona que van des d’una línia jove i desenfadada fins estils més sobris i talls més rectes per a una dona més madura, sinó també la linia de roba íntima, els complements, les col·leccions per a home, per a nens i per a infants. 







Si hi aneu durant aquests primers dies, a més de conèixer tota les seves col·leccions i gaudir del 20% de descompte sobre tots els productes, C&A ens ha preparat moltes accions més: us sorprendran uns manquis “de veritat”, guapíssimes elles lluint looks de la firma.




Un carret amb llaminadures i globus per als més petits, una ruleta de “la fortuna” amb descomptes i regals per a tots aquells que compren.



I també trobareu l’assessorament d’una especialista que us ajudarà ha escollir el millor look  segons les vostres característiques físiques. Jo, sóc la pera!




A tot això he d’afegir que el personal de la botiga és encantador, la veritat és que dóna gust i alhora sorprèn, que en un establiment d’aquest tipus et passi algú pel costat i et digui “bona tarda” amb un somriure. Passejant veies moltes de les dependentes aconsellant a la clientela, fins i tot la noia de l’emprovador molt amablement donava alguna que altra opinió a les que estàvem emprovant-nos roba. Genial!


Un fet que ja coneixia és sens dubte, que la marca opta per una política de preus baixos, així trobar-hi faldilles, abrics o jerseis per 15€, o bàsics per 6€ no és d’estranyar, però és que imagineu-vos tot això amb un 20% de descompte addicional!!!! Per una shopalcoholica com jo, us asseguro que és una passada! No us ho podeu perdre!!!!


Jo ja us ensenyaré el que m’hi vaig comprar, però això... un altre dia!

_____________________________________________

Pots seguir L'Aparador de Reus a

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada