dilluns, 2 de novembre del 2015

C&A estrena botiga amb una acció molt especial!

Al post d'avui escric d'una iniciativa molt especial i que molt té a veure amb la tan "esperada" obertura del nou Centre Comercial. Sembla ser que en són molts els comerços, sobretot les grans cadenes, que han apostat per aquest nou espai, però n'hi ha una en concret que ho volgut celebrar l'obertura d'una de les seves botigues d'una forma molt especial: C&A, la cadena de moda assequible per a tota la família, inaugura la seva segona botiga a la ciutat. En el seu dia ja va apostar per un dels centres comercials de la ciutat, El Centre Comercial El Pallol, i ara ho torna a fer obrint nova botiga al nou Centre Comercial La Fira



Tot i ser una cadena internacional, originaria dels Països Baixos, aquesta potent marca ha tingut el detall d’actuar localment i fer-nos partícips a tots els reusencs d’una curiosa i original iniciativa que té una vinculació molt especial amb la ciutat, i celebrar la nova obertura amb tots els reusencs.

C&A a escollit una icona de la ciutat: l’estil modernista d’Antoni Gaudí, a través del seu mosaic tan característic, que en aquesta ocasió repartirà sort a aquells que el localitzin amb premis de fins a 100€ a gastar a la seva nova botiga.



Concretament, des del passat 31 d’octubre i fins el 5 de novembre la marca va repartint 174 logos “C&A” impresos a partir d’aquest mosaic, per diferents establiments de Reus: forns de pa, òptiques, cafeteries i altres establiments emblemàtics de la ciutat. Només cal donar un tomb pel centre i buscar els establiments que disposin d’aquest distintiu i fer-te amb el teu logo premiat!



Però perquè no us quedeu sense el vostre logo i en exclusiva per als lectors d'aquest blog, aquí tens alguns dels establiments on els es podran trobar: La Creu Blanca (C. Monterols), Ibericus (C. Monterols), Movistar (Raval Santa Anna), Can Dina (Raval Santa Anna), Perruqueria Janna (Raval Santa Anna), Supermercat Raval, Las Termas de Ruham (Raval Santa Anna), Sabarich (C. Santa Anna), Casablanca (C. Sant Joan), Free and Glasses (C.C. El Pallol). 

Un cop aconseguit el targetó, al seu dors trobaràs un numero i totes les instruccions per tal de gaudir del teu premi. És molt fàcil! Només l’has de trobar, i aquest divendres 6 de novembre, dia en que el Centre Comercial La Fira obri per primera vegada les seves portes al públic, podràs gaudir del teu premi. Jo ja tinc el meu!!!


Recorda! Premis de fins a 100€, i només vàlid el dia 6 de novembre!!!! Així que només cal esperar el dia 6 per bescanviar-lo per moda!

Però això no és tot! A més a la nova botiga del 6 al 9 de novembre (8 de novembre tancat) podràs gaudir d’un 20% de descompte en totes les teves compres.  
Trobareu la nova botiga C&A a la planta baixa del Centre Comercial La Fira. Ens veiem allí! 

_____________________________________________

Pots seguir L'Aparador de Reus a



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada