divendres, 19 de setembre del 2014

Propostes pel Cap de Setmana

Sabeu que la idea d'aquest blog no és ser-ne una guia, per això ja tenim altres mitjans que podem consultar i que molt possiblement us puguin informar millor que jo. Però degut a que alguns comerços i entitats ens han preparat un cap de setmana complertet, he volgut fer un petit recull, que espero us serveixi per no quedar-vos a casa!

Comencem amb una inauguració, la de Vigna Reus, un nou establiment de moda per a dona que va obrir les seves portes al C. Jesús, 26, el passat mes d’agost i que aquest dissabte fa la seva inauguració oficial, ja amb tota la botiga perfectament acabada i amb tota la col·lecció per aquesta nova temporada de tardor-hivern. Una col·lecció plena tendència i confort, i sobretot qualitat a bon preu. Podeu assistir-hi a partir de les 19h.



Una altra proposta, sobretot per les que tingueu peces de roba a l’armari que no utilitzeu, que no us agraden o que us han quedat petites o grans, és el Mercadillo de roba i complements de segona mà que organitza per 8a vegada la Cori de Makeart, el centre d’estètica situat al C. San Francesc Xavier, 18. Podeu agafar aquestes peces de roba que ja no voleu, portar-les al mercadillo, posar-li preu i a gaudir d’una tarda intercanviant roba acompanyats de bona música a càrrec del Dj Samuel eMe. A partir de les 18h.



Aquest també és un cap de setmana d’aniversaris. Dos són els comerços, concretament “espais” que compleixen anys aquests dies i ho volen celebrar amb tots nosaltres.
Per una banda, Jud, Espai de Joies, el taller de joieria situat al C. Ample, celebra el seu segon aniversari, de nou, amb el Vermut Amb Joies. L’esdeveniment que tindrà lloc a la sala gran del Restaurant Vermut Rofes (C/Sant Vicenç, 21), on 12 dissenyadors exposaran les seves creacions, amb possibilitat d’adquirir-les amb descomptes. A més, igual que l’any passat, durant l’acte es realitzaran dues desfilades de joies, una a les 13:30h i l’altre a les 19:30, i després de la desfilada 2 sortejos de joies dels dissenyadors exposats. Aquí us deixo el post del Vermut Amb Joies de l’any passat



L’altre comerç que està d’aniversari és Espai M. Perfums. El comerç especialitzat en perfum i cosmètica d’autor situat a C. Del Vidre, 21-23, que ja sabeu que m’encanta!!!! L’Eli vol celebrar el seu aniversari amb tots els seus seguidors de Facebook amb un sorteig. Només heu d’entrar a la fan page de Facebook Espai M. Perfums i compartir la fotografia que ha penjat en motiu del seu aniversari acompanyada del hastag #espaimfaunany. Teniu temps fins el 25 de setembre, Misericòrdia!!!



Un altre esdeveniment diferent aquest de caire social i alhora solidari, i un dels més esperats per a mi, és el concurs més molón, divertit, currat i friky del món mundial! Sapiens the Game. Que torna a Reus per fer-nos passar una molt bona vetllada, aquest any a Cal Massó (C. Pròsper Bofarull, 7), a partir de les 21h. I com diu l’Andreu Sala, un dels genis creadors d’aquest super concurs lúdic i didàctic, un tribut a la raó humana: “Que la força us acompanyi” perquè a tots aquells que participem, ens haurà d’acompanyar, i força!!!



I diumenge, si encara us queden forces, tenim un dels esdeveniments que donarà el tret de partida de la Festa Major de Misericòrdia: La Festa del Ganxo, organitzada pel CRAC (Col·lectiu Reusenc d’Activitats Culturals). La Festa del Ganxo és un acte solidari per donar a conèixer la tasca de l’AFANOC (Associació de familiars de nens amb càncer) i alhora conèixer i aprendre més sobre el món de l’artesania, en especial el ganxet. Tallers infantils i per adults, música, xerrades, dinar i sorteig solidari. Entrada i donatiu: 2€. De les 11h a les 19h.   




Impossible quedar-se a casa! Amb quina proposta us quedeu?
 

_____________________________________________

Pots seguir L'Aparador de Reus a

1 comentari:

  1. Al meu bloc pots trobar la crònica de la Festa del Ganxo! http://aventuresidesventuresdels30.blogspot.com.es/

    ResponElimina