dilluns, 15 de setembre del 2014

La moda de Coqueta


*AQUEST COMERÇ A TANCAT LES SEVES PORTES

Avui és un dia d’inici. Avui ha començat el curs per a molts, i sobretot és un dia de novetats i d’estrenes.
Des de L’Aparador de Reus, també m’uneixo a la temàtica d’avui, escrivint d’un comerç nou, i de les seves propostes per aquesta nova temporada que està a punt de començar. Durant els darrers mesos  deu n’hi do, la gran quantitat d’establiments que han obert les seves portes a Reus, un dels quals, del que em refereixo avui és Coqueta. Un establiment especialitzat en moda femenina, situat al Raval de Jesús, 32.



L’estil d’aquesta botiga m’encanta i encaixa moltíssim amb el meu, així que evidentment no he tardat molt en anar-hi i fer-me amb unes noves adquisicions. Les propostes de Coqueta estan inspirades en la moda d’abans, peces que podríem englobar dins de l’estil vintage, amb un toc chic. Coqueta neix l’any 2010 al barri de Gràcia de Barcelona com una botiga multimarca, i  en menys de 4 anys,  ja ha obert dos franquícies, la de Reus a càrrec de Sonia Sanchez, i una altre a Toledo. A més de consolidar una marca pròpia de roba, sota el nom de Coquetta. És a partir d’aquesta nova temporada que Coqueta ha decidit apostar fort per la seva pròpia marca i deixar de comercialitzar marques de tercers, principalment de peces de roba.




El preu és sense dubte un dels pilar bàsics de la filosofia de les botigues Coqueta, oferint qualitat i un disseny diferent i treballat a un preu molt assequible.
La peça clau de Coquette és el vestit. Aquesta peça que és la màxima expressió de la marca i que podem trobar amb diferents teixits, originals estampats, monocromàtics, o bicolors.



Tot i que són peces pensades per a una noia o dona que li agrada vestir amb una certa elegància. A Coqueta podem trobar 3 línies: una més atrevida i informal per a la noia més jove.



Una segona pràctica i còmode, sense perdre aquest toc glamurós, per al dia a dia...




i una línia més sofisticada i elegant, per a una dona més madura o més pròpia per dur en ocasions especials.



Les dues primeres adquisicions les vaig fer durant el període de rebaixes, quan vaig anar a descobrir per primera vegada aquest establiment. Varen ser dos tops molt femenins, de teles vaporoses, de rebaixes (si hi aneu segur que encara hi podeu trobar-hi alguna peça d’oferta). 


La primera és de gasa semi transparent en color salmó, amb la part del pit transparent amb brodats en forma de margarita.



I la segona, de tela sedosa en color blanc, de tirants, amb el detall a la part superior de granadura en color coral.



En la segona visita a Coqueta Reus, vaig tenir el plaer de conèixer més la marca i  passar una molt bona estona amb la Sonia, propietària de Coqueta Reus, mentre descobria gran part de col·lecció per a la nova temporada Tardor-Hivern. Una col·lecció marcada pels talls rectes i amples, combinació de dos colors en les peces, i algun estampat floral, colors en la majoria discrets: marró, verd oliva, blau marí, vermell i grana o mostassa, tot i que també podem trobar colors més vibrants i alegres com el blau cel o el rosa en alguna de les seves peces de roba.  Una col·lecció amb un gran protagonista, el vestit, que com ja us deia, és la peça de roba més significativa de la marca.








A Coqueta, a més de peces de roba també trobem calçat i complements, i jo en aquesta segona ocasió no em vaig poder resistir a aquestes sabates estil anys 50, de color negre. Un bàsic del que feia temps que anava darrera. 




_____________________________________________

Pots seguir L'Aparador de Reus a

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada