dilluns, 7 d’octubre del 2013

Nou comerç, noves compres!

Fa poques setmanes va obrir un nou comerç al Centre de Reus, concretament al número 20 del Carrer de les Galanes. On hi havia un local dedicat a la venta i degustació de cerveses ara trobem Vintage, un comerç especialitzat en moda femenina. Vintage és el nom i la decoració d’aquest local. Una decoració senzilla però molt original amb molts elements creats per la pròpia propietària d’aquest establiment: les làmpades decorades amb papers de colors blancs i vermells, llargues cortines d’encaix en color cru decoren les parets i amaguen els emprovadors, quadres a les parets amb fotografies antigues en blanc i negre amb un toc de color “pop” i senzills penja-robes repartits per tota la botiga d’on pengen peces de roba que no tenen res a veure amb el nom del local. L’estil de les peces és urbà, fàcils de portar i combinar, la majoria amb un toc brillant i amb peces superposades: perles, purpurina o lluentons en tocs daurats i platejats, que tan es porten aquesta temporada. Colors molt neutres: marrons, beixos, visons, negres, blau marí o blanc, i algunes peces amb prints animals. Totes elles a molt, molt bé de preu. Però és que a més, cada setmana hi ha una selecció de peces de roba i algun complement tan sols per 10€.








Com us podeu imaginar no vaig sortir de Vintage amb les mans buides, noooo! Aquestes van ser les meves compres:

Una camisola blanca amb un botó daurat al colze per enganxar-hi el puny, i a l’espatlla una franja amb lluentons blancs, que li donen aquest toc brillant. 




També vaig adquirir una d’aquestes peces que tenen per 10€, tot una ganga! Una motxilleta de color vermell amb dues butxaquestes, genial per les sortides de cap de setmana. 



Que us semblen les noves compres? Ja coneixeu Vintage? 

Recordeu que estem de sorteig aquí
_____________________________________________

Ara pots seguir L'Aparador de Reus per Facebook | Bloglovin'Instagram

1 comentari:

  1. Interessant proposta!
    Espero que no acabi sent una botiga de roba de mala qualitat xinesa com tantes que tenen bona pinta de fora però entres i no...

    ResponElimina