divendres, 4 d’octubre del 2013

Complements de tardor

Les Festes de Misericòrdia marquen el final d’estiu, i l’inici de la tardor, i una forma d’estrenar aquesta estació de l’any es estrenant uns complements ad hoc a l’època. Si et dius Misericòrdia és més fàcil, perquè te’ls poden regalar, i sinó pregunteu-li a la meva mare...
Un comerç al Passeig Misericòrdia on venen complements especialment dissenyats per la festa de Misericòrdia per a regalar-li a una Misericòrdia. No podia ser més perfecte! Així que aprofitant que anava a comprar la polsera de Misericòrdia per completar la “Col·lecció Reus Vintage” que ens ofereix Piu Piu Vintage, varem comprar-hi un altre regal: Una bossa i un fulard de color taronja.

Per molt que els entesos marquin quins colors són els que es portaran durant cada temporada, el que esta clar es que hi ha colors que tothom té associats en cada una de les estacions de l’any. Els taronges, marrons, beixos o grocs són colors de tardor.









Ja he escrit en diverses ocasions sobre Piu Piu Vintage. En aquest comerç a més de trobar-hi complements originals: bijuteria, bosses i moneders, i mocadors i fulards, ara a més també podem trobar-hi peces de roba de la marca Tiralahilacha, una marca d’estil vintage romàntic, de dissenyadors catalans. Aquí us en deixo una mostra.






______________________________________________________

Ara pots seguir L'Aparador de Reus per Facebook | Bloglovin'Instagram

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada