dimarts, 29 d’octubre del 2013

Aprofitant Textura Premium

Fa uns dies va ser l’aniversari de l’Ester i com que han estrenat nou piset varem decidir regalar-los algunes peces bàsiques per vestir el seu llit. Un regal útil i necessari. Així que varem anar a Textura, un comerç on és fàcil trobar-hi el que busques i més quan es tracta de roba de llit. Ja he escrit diverses ocasions de Textura Interiors, la firma de tèxtil per la llar, que a Reus la trobem al Raval Robuster. 







Textura Interiors llança diverses promocions a través de descomptes molt interessants en determinats productes cada setmana, però a més, si ets membre del club de fidelització “Textura Premium” encara tens molts més promocions. Per exemple, 30% de descompte en determinades peces durant tot l’any, descomptes puntuals en tota la col·lecció durant un període de temps determinat o un regal per al teu aniversari. La veritat es que si has de vestir la teva llar, val la pena.
Aprofitant una d’aquestes promocions de Textura Premium, en aquest cas els “Xecs Premium VIP” que consistien en xecs de descompte de 30€, 20€ i 15€, a descomptar segons el valor total de la compra, vaig comprar tot un conjunt per al seu llit.




Varem optar per un conjunt bàsic en blanc: llençol de sota, funda nòrdica i funda de coixins, els quadrants a joc amb un motiu molt fi en relleu de ratlles de diferents gruix...




...i dues fundes de coixí en nusos de color blau marí, per donar un toc de color i un aire mariner.  



Que us sembla la nostra elecció? 


_____________________________________________

Pots seguir L'Aparador de Reus a


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada