“Mel i Mató” uns
postres d’allò més típic i tradicional de la cuina catalana, fàcil i elaborat
amb productes naturals. Un plat deliciós que recentment he descobert i tot,
gràcies a Granja Armengol i la seva mel i al seu mató, dos productes totalment
aliens a la meva dieta habitual, cosa que va canviar radicalment quan vaig
descobrir els productes de Granja Armengol, de la qual ja n'he parlat en altres ocasions (aquí). Granja Armengol, la lleteria que tenim a la ciutat,
situada en un petit local ple de frigorífics al Carrer Ample. Aquest comerç
especialitzat en làctics on podem trobar un amplíssim ventall de productes
d’elaboració pròpia, començant per la llet fresca, passant per iogurts d'infinitat de sabors com els d’avellana, coco,
kiwi o cafè, batuts, els formatges, fins arribar als flams i als altres
productes de rebosteria elaborats amb làctics, com el deliciós pastis de
formatge. A més, també trobem productes elaborats de forma artesanal com les
melmelades i les nombroses varietats de mels artesanes: de castanyer, d’acàcia
o la de romaní, finíssima! La qual és l’acompanyant perfecte per l’altre
element imprescindible per l’elaboració d’un “Mel i mató”, el seu mató: gustós,
intens i incomparable. Impossible resistir-s’hi i repetir. Tot un descobriment exquisit!
Article publicat al n. 18 de DOreus. La columna "De Shopping"
Al mató de Granja Armengol se li va concedir el premi Lactium Plata Formatges Fescos de coagulació enzimàtica
______________________________________________________
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada