dilluns, 14 de gener del 2013

Tendresa per a un nadó


Avui escric el primer post, si no recordo malament, en relació a recent nascuts. I és que per ara, encara no hi ha cap nadó a la família i les meves amigues encara no s’han decidit... Però sempre hi ha algú que, tot i els temps que s’estan vivint, encara s’atreveix a fer aquest gran pas, i ben fet que fan! Sinó que serà el nostre futur? Qui ens pagarà la jubilació? Bé...aquest tema no cal ni tocar-lo...
Al que anava dient, quan neix un nadó és propi anar a conèixer aquesta nova personeta i portar algun detall, un regalet. Una joguina, algun accessori o bé alguna peça de roba.

Fa pocs mesos va néixer l’Eric i el varem anar a conèixer, tot i com és costum el nadó dormia i no varem poder estar molta estona amb ell, però si amb els seus pares que ens van explicar l’experiència de tenir un petit a casa, entranyable.  Qui pogués ser nadó....bé, el regalet no va faltar. Per aquella ocasió sabia on anar, vaig escollir Textura interiors, la botiga d’articles tèxtils per la llar situada a l’Arrabal Martí Folguera, 33. que pertany a la cadena catalana del mateix nom fundada l’any 1979 amb l’obertura de la seva primera botiga a Barcelona. Les col·leccions que llencen, dues a l’any, segueixen les tendències més actuals en quan a disseny, però sense perdre l’essència de la marca: actualitat, qualitat i preus ajustats.
A Textura interiors podem trobar tot el necessari per vestir la nostra llar: cortines, mantes, coixins, llençols, edredons...però a més, disposen de la col·lecció baby & kids, una col·lecció dedicada al nadó i l’infant que inclou des de roba de llit, mantetes, accessoris per al cotxet, complements i algunes peces de roba.
Per a l’Eric vaig escollir un pijama de color gris de vellut i amb un graciosa butxaca amb petites estrelles estampades, i un plaid en color blanc suau i agradable, també disponible en blau, gris, lila, rosa i marró. Tot amb toc de tendresa, suavitat i delicadesa pròpia per a un recent nascut. 



______________________________________________________

Ara pots seguir L'Aparador de Reus per Facebook i Bloglovin'



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada