dilluns, 17 de desembre del 2012

Una jubilació molt dolça


La setmana passada vaig poder compartir amb una persona molt pròxima un dels moments més dolços de la vida, la jubilació. Qui sap si molts dels joves d’avui podrem arribar a celebrar aquesta fita...el que és segur és que als 65 anys, no. Però per aquells que encara poden gaudir-ho, moltes felicitats!
Com anava dient, el nostre Javier s’ha jubilat. A posat fi a una llarga etapa de passejar-se pels escenaris d’arreu de Catalunya i part de l’estranger alegrant les nits de celebracions varies i festes majors amb la seva veu i la seva guitarra, delectant-nos amb cançons com Delilah de Tom Jones, Pel teu amor (Rosó) de Dyango o la mítica Perla Preciosa de l’orquestra de la qual formava part, Els Juniors. Ara, li toca a ell gaudir d’aquestes vetllades amb la família i els amics.
Com no podia ser d’altre manera, un fet com aquest s’havia de celebrar i no varen faltar els regals que com és habitual en ocasions com aquesta acostumen a ser un recull de la vida passada amb format gràfic: un àlbum de fotografies plenes de records, amics de la infància, fotografies amb blanc i negre, viatges, anècdotes, etc, etc.
I el pastís...el pastís també havia de ser especial, un no es jubila cada dia, i aquella era l’ocasió perfecte per un encàrrec per a Nina’s Cake (un comerç del qual ja n’he parlat aquí i aquí i també podeu llegir-ne la crònica publicada al número de juliol de NW La Revista de Reus aquí) Volíem un pastís del qual em pogués gaudir tota la família i que alhora representés una faceta important de la vida de l’amfitrió. Sabíem que Nina’s Cake era una aposta segura així que varem deixar que l’artista, la Nina, deixes fluir la imaginació, i aquest en va ser el resultat...increïble, delicat i boníssim!!! 











Que us en sembla???

______________________________________________________

Ara pots seguir L'Aparador de Reus per Facebook i Bloglovin'

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada