De ben segur que
coneixeu aquest establiment que ha guanyat popularitat en bona part, gràcies a
la seva aposta per aquesta beguda tan típica de Reus, el vermut: podem arribar a degustar-ne una vintena de diferents
a més d'assaborir lo en alguns dels seus plats. La carta àmplia, amb una oferta
basada principalment en tapes aparentment comuns però totes amb un toc d'originalitat
elaborades amb productes de la terra, de qualitat i ben elaborats. Potser l’únic
bar de tapes de la ciutat on no podem trobar a la seva carta les típiques “braves”
però que si que ens ofereixen una bona i més sana alternativa, unes patates
diferents i molt recomanables: Les papas
arrugás.
Avui us parlaré d'un nit de divendres, una d'aquelles nits que no tens ganes de cuinar i et
dius: Podríem anar a fer uns tastets, no? El local ple, només una única tauleta
lliure ens estava esperant i arribava el moment de decidir-nos quines tapes degustaríem
aquella nit. Aquesta va ser la nostra elecció:
Una tapa de
pernil salat amb favetes i foie. Una mescla de gustos senzilla però molt ben
trobada, que va volar abans de que pogués fer la fotografia... Natural i
deliciosa!
Una tapa de Mandonguilles
que em van deixar sense paraules i sense pa, perquè la salseta estava increïble!
Em permeto qualificar aquest plat com un
dels plats estrella del local. Em va encantar! Quina cosa més bona! Si aneu al
Tastets recordeu demanar-ne, als poc amants de les mandonguilles també, us
asseguro que canviareu d'opinió!
Després, una cassoleta
de pebrots del piquillo farcits de lluç i gambes, boníssim!
Una taula de
secallona d’Organyà amb pa amb tomàquet i un plat generós de llonganissa amb samfaina
dolça.
I per marinar
tots aquests tastets vam escollir El Gos, de Clos Gos, D.O Montsant, un vi de
criança curta elaborat amb garnatxa, carinyena i syrah. Un vi afruitat i fàcil de
beure.
Ens varem guardar
un raconet per les postres, la feina va venir alhora de triar entre tot aquell assortiment:
coulant, pastís de formatge, sorbet
de gintònic, iogurt natural amb mel i nous, etc, etc. Finalment ens varem decidir pels
dos últims: el sorbet i el iogurt, la meva nova addicció a la mel va poder més
que qualsevol altre cosa. Una bona tria! Uns postres deliciosos per acabar un molt
bon àpat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada