dijous, 18 d’octubre del 2012

El nou Portofino


Com segurament coneixeu, el 5 d’octubre, a més de l’entrega dels Premis Bloc Catalunya, va tenir lloc la inauguració del nou restaurant de la cadena Portofino al Passeig Mata, 36, al costat de La Fàbrica que també celebrava els seus 23 anys.
Portofino Reus, oferirà cuina italiana i catalana de qualitat en un local amb capacitat per a 300 comensals que ha sofert una remodelació integral, oferint una nova imatge. I és d’aquest últim punt que avui escriuré...
Vaig ser un dels testimonis de que la festa va ser un èxit, més de 1200 persones no s’ho van voler perdre, però els meus acompanyants i jo vam decidir descobrir aquell local amb més calma i de forma més tranquil·la en un altre moment, perquè resultava ben complicat poder-ho fer durant aquella nit... I va ser quan marxava quan em vaig trobar amb una de les creadores d’aquell espai, la Mercè Bosch.  

La Mercè Bosch i el Manel Besolí són els responsables i fundadors de B3interiorisme, una empresa dedicada a les reformes integrals i a l’interiorisme d’habitatges, locals comercials i hotels, i l’empresa encarregada de la remodelació d’aquest local.
Aquí us deixo una petita entrevista on m’expliquen que els ha suposat aquest projecte:

- Quina ha sigut la vostra tasca en aquest projecte?
- En aquest projecte la nostra tasca ha estar mantenir la imatge corporativa de l’empresa Portofino, creada als restaurants de Salou i La Pineda, però sense oblidar que l’espai de Reus és un lloc amb un carisma especial i històric.
- Quin ambient volieu donar-li al local?
- Volíem aconseguir un ambient fresc i alhora acollidor, tant de dia com de nit. Havia de ser un local que es transformés amb el pas de les hores del dia.
- Quins espais heu creat, de quines característiques?
- Hem creat espais amb ambients diferents per poder donar el servei a diferents comensals, individuals, grups petits o nombrosos. Fins i tot hem eliminat petites estances convertint-les en sales més àmplies i lluminoses.
- Amb quin objectiu?
- L’objectiu: no oblidar la història del local, mantenir la seva essència viva i latent en cada moment, i en cada espai.
- Amb que heu gaudit més amb aquest nou projecte?
B3interiorisme: Hem gaudit amb tot i en cada instant.
- Quins elements destacarieu d’aquest projecte?
- Els tocs creatius presents en cada estança tenen la seva importància. Els espais tenen una imatge neta i fresca. Hem jugat principalment amb tres colors: el blanc, el negre i el rosa fúcsia. 
- Esteu satisfets amb la vostra feina?
- Estem més que satisfets! I més tenint en compte el resultat aconseguit després de tan sols dos mesos frenètics reformant integrament aquest local.
- Quina sensació teniu quan acabeu un projecte com aquest?
- Quan acabem una feina, estem satisfets i a la vegada tristos. Deixes uns espais, unes il·lusions, uns pensaments, uns fets, i tot això deixa una buidor durant un temps, és inevitable.

Tot i ser de Barcelona, B3interiorisme ha realitzat projectes arreu de la península, molt dels quals a la nostra zona: L'Hotel Estival Park de La Pineda, El Buffet d’Altafulla, habitatges particulars i diversos comerços de Cambrils, Reus...I han estat els encarregats de la remodelació de l’habitatge particular del jugador de basquet Juan Carlos Navarro “La Bomba”










______________________________________________________

Ara pots seguir L'Aparador de Reus per Facebook i Bloglovin'



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada