dilluns, 16 de juliol del 2012

V Premis Bloc, aquest any a Reus!


Ja s’ha iniciat el període de votació dels V Premis Blocs Catalunya, una iniciativa de Stic.cat (Societat de Tecnologia i Coneixement), una associació que neix l’any 2008 amb la vocació de generar interactivitat i innovació en el context de la cultura i la llengua catalana, a través de les tecnologies de la informació i la comunicació.
A través dels Premis Blocs Catalunya es pretén donar més visibilitat de la nostra llengua i la nostra cultura a la xarxa, i és una magnífica forma de conèixer blocs escrits en català, i de poder donar reconeixement a aquells que creiem més interessants des del punt de vista de cadascú.
Podeu participar-hi tots! Només cal que us registreu com a usuari a STIC.CAT, és molt ràpid i senzill, i després accedint al panell d’usuari ja podeu votar, tindreu 15 vots, 1 vot per a cada una de les 15 categories temàtiques. Teniu temps fins el 10 de setembre.
I si aquest bloc us agrada ja sabeu! A votar! Trobareu L’Aparador de Reus a la categoria de Miscel·lània/Personal, però ja veureu que en descobrireu altres de molt interessants....
I a més, aquest any els reusencs serem més protagonistes que mai, degut a que la gala dels Premis Blocs Catalunya d’aquest any es celebrarà el dia 5 d’octubre a Reus, convertint-se en el punt de trobada de la comunitat blocaire del país. La nostra ciutat recull el testimoni de les ciutats que han acollit les edicions anteriors: Girona, Vic, Mataró i la Seu d’Urgell. D’aquesta manera, Stic.cat continua apostant per la descentralització de la cerimònia de lliurament de guardons, un bon detall per la seva part...
Vinga animeu-vos a votar i participar en aquesta iniciativa! 


______________________________________________________

Ara pots seguir L'Aparador de Reus pel Facebook


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada